Νέα

Πρώτο «βομβαρδιστικό» στην Ελλάδα ο Πανσερραϊκός-Κορυφαίος «κανονιέρης» ο Γκούρτσας!

Πρώτη επίθεση στην Ελλάδα για τα «λιοντάρια»!

Ο Πανσερραϊκός μας, απο την αρχή της σεζόν, ήταν και παραμένει η πιο παραγωγική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου για την περίοδο 2019-2020! Την στιγμή που απομένουν 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν οι περισσότεροι όμιλοι στην Γ’ Εθνική, η SL2 και η FL (η SL1 έχει ολοκληρωθεί) τα 65 τέρματα που έχουν σημειώσει τα «κανόνια» των «λιονταριών», δύσκολα μπορούν να απειληθούν απο άλλους αντιπάλους, παρά μόνο απο τον Αλμωπό Αριδαίας, που προελαύνει στον δεύτερο όμιλο και έχει 59 γκολ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου και έχει πετύχει 66 γκολ, έχοντας δεχτεί 13. Θυμίζουμε οτι -εάν κι εφόσον- γίνει η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ο Πανσερραϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Αετό Ορφανού και τον Κιλκισιακό, εντός έδρας, ενώ εκκρεμεί και το ρεπό της προτελευταίας αγωνιστικής.

Η επίδοση της ομάδας του Άγγελου Διγκόζη στο επιθετικό κομμάτι είναι μάλιστα τέτοια, που την κατατάσσει στην πρώτη θέση σε όλες τις εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Αναφερόμαστε σε σύνολο 146 ομάδων στα πρωταθλήματα της Superleague 1, της Superleague 2, της Football League και της Γ’ Εθνικής.

Για να δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει στους άλλους ομίλους και τα άλλα πρωταθλήματα.

Γ΄Εθνική (Οι περισσότεροι όμιλοι διεξάγονται με 14 ή 13 ομάδες εκτός του 8ου που έχει όμως play off):

1ος Όμιλος: Πανσερραϊκός 65 γκολ | 2ος Όμιλος: Αλμωπός Αριδαίας 59 γκολ | 3ος Όμιλος: Θησέας Αγριάς 46 γκολ | 4ος Όμιλος: Αναγέννηση Αρτας 42 γκολ | 5ος Όμιλος: Θύελλα Καμαρίου | 6ος Όμιλος: Ρόδος 44 γκολ | 7ος Όμιλος: Αστέρας Βλαχιώτη 38 γκολ | 8ος Όμιλος: ΑΟ Επισκοπής 36 γκολ

Superleague (Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια σε πρωτάθλημα 14 ομάδων-Εκκρεμούν τα play off):

Ολυμπιακός 53 γκολ

Superleague 2 (Ολοκληρώνεται σε 2 αγωνιστικές η κανονική διάρκεια σε πρωτάθλημα 12 ομάδων-Εκκρεμούν τα play off):

ΠΑΣ Γιάννινα

Football League (Ολοκληρώνεται σε 3 αγωνιστικές η κανονική διάρκεια σε πρωτάθλημα 14ων ομάδων-Εκκρεμούν τα play off):

Τρίκαλα και Ολυμπιακός Βόλου 28 γκολ

Εαν όλα πάνε κατ’ ευχήν και επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά τον «κορωναϊό» θα έχουν νόημα όλες αυτές οι επιδόσεις, που έχουν ήδη καταγραφεί στους αγωνιστικούς χώρους αλλά μένει να αποτελέσουν και «χρυσή ιστορία».

Αρχι-κανονιέρης ο αρχηγός μας Δημήτρης Γκούρτσας!

Ο αρχηγός του Πανσερραϊκού μας, Δημήτρης Γκούρτσας, διανύει μια εξαιρετική χρονιά απο πλευράς ατομικών επιδόσεων, φορώντας την φανέλα της ομάδας μας. Τόσο ο Γκούρτσας, όσο και ο Πανσερραϊκός βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αντίστοιχων πινάκων.

Ο Νιγριτινός στραϊκερ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 21 τέρματα και απέχει κατα πολύ απο τον δεύτερο σκορερ Σάμιο του Μάρκο, με 17 γκολ, απο τον 6ο όμιλο. Απομένουν ακόμα 3 παιχνίδια συν τα μπαράζ, εάν φυσικά επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και την αθλητική δράση, καταπολεμώντας τον «εφιάλτη» του κορωναϊού. Ενδεχομένως λοιπόν, να αυξηθεί ο αριθμός των γκολ.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ταπεινός, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «κόκκινο κανάλι» στο YouTube, ευχαριστώντας, συμπαίκτες και προπονητές για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ:

21 γκολ:

Γκούρτσας (Πανσερραϊκός, 1ος όμιλος)

17 γκολ:

Σάμιος (Μαρκό, 6ος όμιλος)

16 γκολ:

Μπερούκας (Πανδραμαϊκός, 1ος όμιλος)

15 γκολ:

Αλεξίου (ΑΕ Καρίτσας, 3ος όμιλος)

Πάλλας (ΑΕΠ Κοζάνης, 4ος όμιλος)

14 γκολ:

Κωστούλας (Αλμωπός Αριδαίας, 2ος όμιλος)

Πέττας (Αλμωπός Αριδαίας, 2ος όμιλος)

Γιόνδης (Ρόδος, 6ος όμιλος)

13 γκολ:

Γκέσιος (Θύελλα Σαρακηνών, 2ος όμιλος)

Βλάχος (Θησέας Αγριάς, 3ος όμιλος)

Μαρουκάκης (Καλλιθέα, 5ος όμιλος)

12 γκολ:

Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου, 1ος όμιλος)

Γκέκας (Άρης Αβάτου, 1ος όμιλος)

Χαρίσης (Ποσειδών Μηχανιώνας, 2ος όμιλος)

Κακαβίτσης (Ηρακλής Λάρισας, 3ος όμιλος)

Σαχινίδης (Πιερικός, 3ος όμιλος)

Γεωργούσης (ΑΕ Μεσολογγίου, 4ος όμιλος)

Τσιριγώτης (Επισκοπή, 8ος όμιλος)