Uncategorized

Πρώτος και καλύτερος ο Πανσερραϊκός κέρδισε άνετα και τον Αετό 3-1

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη Αετού στο Οφρύνιο και για 75´ λεπτά κυριάρχησε στο γήπεδο. Το ματς είχε κριθεί απο το πρώτο ημίχρονο, αφού τα «λιοντάρια» μας σκόραραν τρεις φορές. Ένα ωραίο γκολ των αντιπάλων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 3-1.

Ο Πανσερραϊκος μας ήταν πιεστικός απο το πρώτο λεπτό του αγώνα και μόλις στο 13’ κέρδισε πέναλτι με τον Γκούρτσα, όπου ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0! Στην συνέχεια ομάδα μας έμεινε ψηλά και δημιούργησε κι αλλες ευκαιρίες για το 2-0, πράγμα που κατάφερε στο 31’ με τον Πολύζο, που σούταρε ευθύβολα απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, νικώντας τον Χατζηνικολή. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 43’ ο Ψάλτης που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, έστειλε με μακρινή μεταβίβαση την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Conci για να γίνει το 3-0 και να κλείσει έτσι το ημίχρονο.

Στο β´ μέρος ο Πανσερραϊκός κατέβασε επιθετικό ρυθμό αλλα με καλή διαχείριση έψαξε κι άλλα γκολ με τον Γκούρτσα στο 52’ και τον Παπαβασιλείου λίγο μετά, όπως και με τον Conci αλλα τα σουτ των παικτών μας δεν βρήκαν στόχο. Στο 61’ με τυχερό αλλα ωραίο γκολ ο αντίπαλος μας νίκησε τον τερματοφύλακα μας Τεντζέρη και έγραψε το 3-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα μας με τον Τεντζέρη κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Κασμερίδη και Γιανναράκη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά τους, τον Ψάλτη και τον Πολύζο ως αμυντικά χαφ και τον Παπαβασιλείου ως επιθετικό μέσο. Δεξιά μεσοεπιθετικά έπαιξε ο Γιώργος Γεωργιάδης που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα, μετά απο 8 χρόνια απο την αποχώρηση του, ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή έπαιξε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Σημαντική ήταν στο τέλος του αγώνα η είσοδος του Αλέξανδρου Μασκανάκη, που γίνεται ο νεότερος παίκτης που φορά την φανέλα της ομάδας μας, όντας γεννημένος 8/8/2004. Σπάει λοιπόν το φράγμα της ηλικίας του Αποστολόπουλου, όπου στις 30-9-18 σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 19 ημερών αγωνίστηκε κόντρα στο Καλαμπάκι ως ο νεότερος ενώ σήμερα ο «Μάσκα» σε ηλικία 15 ετών, 3 μηνών και 23 ημερων περνά αυτός στην πρώτη θέση του σχετικού στατιστικού!

Αετός Ορφανού: Χατζηνικολής, Θεοδοσιάδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Ουζούνογλου, Ελέζι, Γιάνα, Πανάγου, Δουμάνης, Αποστολίδης

Πανσερραϊκός(Άγγελος Διγκόζης): Τεντζερης,Ζερης,Αποστολοπουλος,Κασμεριδης,Γιανναρακης,Πολυζος,Ψαλτης,Γεωργιαδης(70’Μπαρδας),Ψαλτης(80’Τριανταφυλλου),Γκουρτσας,Παπαβασιλειου(60′ Obosu),Conci(89′ Μασκανακης)