Uncategorized

Πρόσκληση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) στις 24 Ιουνίου!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τον νόμο 2727/99 άρθρο 5, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας άρθρο 8 παρ Α και την 211/12-6-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/06/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας Κερκύρας 2, 1ος όροφος, αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με θέμα: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ) ή αναβίωση παλιάς.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 παρ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η ανάρτηση της παρούσης στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και ανάρτησή της στους πίνακες ανακοινώσεων των γραφείων του συλλόγου και χώρων συγκέντρωσης και προπονήσεων αθλητών.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης νόμιμης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο χώρο.

Παρακαλούμε τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους μέχρι Δευτέρα 22/06/2020 και ώρα 13:00, προκειμένω να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός 

Ο  Πρόεδρος     Α. Παναγιώτου
Ο  Γ.  Γραμματέας Ζ. 
Γκράτζιος