Νέα

Πανσερραϊκός-Ν.Π.Σ. Βόλος για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, 29/10 στις 17:15!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις 22 ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους. Ο Πανσερραϊκός μας, κληρώθηκε και θα αντιμετωπίσει το Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου, στις 29 Οκτωβρίου στις 17:15, με τον αγώνα να έχει τηλεοπτική κάλυψη απο την Cosmote TV. Η ομάδα μας, πρώτη φορά στην ιστορία της θα αντιμετωπίσει τη νέα ομάδα του Βόλου, μετά τις δυο ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας, όπως ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου.

Μέχρι τώρα έχουν προκριθεί στην 5η φάση του θεσμού μια ομάδα Γ’ Εθνικής (Πανσερραϊκός), πέντε ομάδες της Super League 2 (Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα) και έξι ομάδες της Football League (Τρίκαλα, Βέροια, Καλαμάτα, Καβάλα, Ιάλυσος, Ολυμπιακός Βόλου), ενώ υπάρχει μια εκκρεμότητα από την 3η φάση του θεσμού (Νικητής Αιολικός/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης).

Τα παιχνίδια στην 5η φάση του θεσμού θα είναι διπλά, με την 1η αγωνιστική να διεξάγεται το τριήμερο 29-30-31/10 και τη 2η αγωνιστική το τριήμερο 03-04-05/12.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός
Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια
Τρίκαλα – Εργοτέλης
Καλαμάτα – ΑΕΛ
Καβάλα – ΟΦΗ
Ιάλυσος – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος
Πανσερραϊκός – Βόλος
Νικητής Αιολικός/Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης – Λαμία