Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα

Πέτρο Θεοδωρίδη θα σε θυμόμαστε για πάντα…

Σαν σήμερα, ο αείμνηστος Πέτρος Θεοδωρίδης απεβίωσε τον Απρίλιο του 2013, αφήνοντας μεγάλο διοικητικό κενό στην ομάδα μας, για πολλά χρόνια. Η μορφή του ισχυρού άντρα του Πανσερραϊκού ήταν μια από τις πιο έμπειρες στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο και οι επιτυχίες του πιο παλιού παράγοντα μέχρι τότε, πολλές.

Ανέλαβε τον σύλλογο μας, το 2004 και κατάφερε να τον οδηγήσει δύο φορές στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από 16 χρόνια. Επίσης, έβαλε την ομάδα μας, να δουλεύει σε πρότυπα μεγάλων ομάδων, με ακαδημίες και εξαγωγή δικών της ποδοσφαιριστών, έχοντας την θέληση να μεγαλώσει σημαντικά τους «κόκκινους»! Το κατάφερε μέχρι το άδοξο φινάλε, από πνευμονικό οίδημα το 2013, τέτοια μέρα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δεν ξεχνά τον σπουδαίο άνθρωπο και παράγοντα Πέτρο Θεοδωρίδη, όπως και το έργο του, στον σύλλογο μας. Ο δρόμος που άνοιξε ο Πέτρος Θεοδωρίδης τότε, αποτελεί το όραμα, της επόμενης μέρας των διοικούντων της ομάδας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε τον Πανσερραϊκό δυνατό, όπως του αξίζει.

Πέτρο Θεοδωρίδη θα σε θυμόμαστε πάντα!