Νέα

Ο Πανσερραϊκός νίκησε την Δόξα και βλέπει κορυφή!

Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει της Δόξα Κ.Καμήλας για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής με σκορ 2-1 στο φινάλε του αγώνα, με σκόρερ δυο πολύτιμους πδοσφαιριστές, που ήρθαν ως αλλαγή απο τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο των «λιονταριών» εδραίωσε την ομάδα στην 2η θέση σε απόσταση βολής απο το Νέστο Χρυσούπολης!

Στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι» κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί απο πολύ νωρίς, εκμεταλεύμενοι την κατοχή μπάλας, κάτι που συμβαίνει συχνά, στα τελευταία παιχνίδια, με τον Πανσερραϊκό να καταφέρνει, έτσι να επιβάλλεται στο παιχνίδι. Οι Γκούρτσας, Πτηνόπουλος και Conci, είχαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο αλλα έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Σαββίδη που έβγαλε τα πάντα, κρατώντας το μηδεν για την Δόξα. Η φάση του ημιχρόνου έγινε στο 39’ με τον Κασμερίδη να προωθείται και να πιάνει ένα ωραίο γυριστό σουτ, που εξουδετέρωσε και πάλι ο Σαββίδης διώχνοντας με την συμβολή του οριζόντιου δοκαριού σε κόρνερ. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού ο Γεράκης αστόχησε σε καλή κεφαλιά, στο φινάλε, για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο απο τις τέσσερις αλλαγές του Άγγελου Διγκόζη αποδείχτηκαν «χρυσές», αφου αρχικά ο Τσιμίκας, που μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς πλέον, κατάφερε μόλις 5 λεπτά μετα την είσοδο του στο παιχνίδι (56’) να ανοίξει το σκορ για την ομάδα μας, ενώ στο 78’ ο Παπαβασιλείου, ύστερα απο κόρνερ του Τσιμίκα, έδωσε το πολυτίμο τρίποντο με κεφαλιά. Προηγουμένως η Καμήλα ισοφάρισε με τον Γεράκη στο 58’ σε 1-1. Γκολ που πρέπει να προβληματίσει το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας, διότι μοιάζει αδιανόητο ο Πανσερραϊκος να δέχεται μόλις 1-2 φάσεις σε κάθε ματς αλλα αυτές να καταλήγουν σε μεγάλο ποσοστό σε γκολ. Το πρόβλημα ίσως είναι η συγκέντρωση αφού τα γκολ έρχονται μετά απο δικά μας τέρματα αλλα τα αίτια θα τα αναλύσει το staff εσωτερικά.

Η νίκη είναι αυτή που μετρά στο τέλος κάθε αγωνιστικής για τον Πανσερραϊκό σε αυτή την κατηγορία και η δουλειά για την 8η αγωνιστική έγινε σωστά. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν και πάλι την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο για το τοπικό κύπελλο στις 14:30. Μπράβο στους φιλοξενούμενους για το πάθος και το καλό ποδόσφαιρο που προσπάθησαν να παίξουν.

Συνθέσεις ομάδων:

ΔΟΞΑ Κ. ΚΑΜΗΛΑΣ (Μ. Δουλγέρης): Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας (64’ Αηδονίδης), Τσολχάι, Ζάντσιος, Μπίλης (70’ Κρουστάλλης), Κεχαγιάς (74’ Μούστα), Γεράκης, Μίνγκας, Παπαδόπουλος (60’ Μπονέρης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α. Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Πτηνόπουλος (75’ Μπάρδας), Ψάλτης (66’ Παπαβασιλείου), Γκούρτσας, Κόντσι (61’ Ντιαλλό), Πέτρου (51’ Τσιμίκας).