Νέα

Ο Πανσερραϊκός δεν χάνει ακόμα και στην κακή του μέρα!

Ένας, άνευρος και χωρίς πάθος Πανσερραϊκός, εμφανίστηκε στο γήπεδο του Παραλιμνίου με την ομάδα μας να μην χάνει παρά την κακή της μέρα αλλα δεν άξιζε και κάτι παραπάνω απο την λευκή ισοπαλία!

Ο Πανσερραϊκός μας, δεν ξεκίνησε με την γνωστή του διάθεση τον αγώνα, με το Παραλίμνιο να κλείνει απο νωρίς τα μετόπισθεν, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του Τεντζέρη, κάτι όμως που δεν συνέβη ούτε στιγμή. Οι παγίδες και τα σκληρά αλλά οχι αντιαθλητικά φάουλ των αντιπάλων δεν επέτρεψαν στην επιθετική τριάδα του Πανσερραϊκού να διεκδικήσει με αξιώσεις το γκολ μετά το 15’ που οι παίκτες μας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά όχι το γκολ. Στο 24’ έγινε η φάση του ημιχρόνου με τον Conci να υποδέχεται ιδανικά την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Παραλιμνίου, επιχειρώνοντας εντυπωσιακό μονοκόματο σουτ, αναγκάζοντας τον Μαδένη σε εντυπωσιακή απόκρουση και κόρνερ. Οι αλλαγές θέσεων μεταξύ Conci, Πτηνόπουλου και Γεωργιάδη δεν έφερε κάτι θετικό για τα «λιοντάρια» μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

0-0 ήταν το σκορ ημίχρονου.

Στο β´ ημίχρονο οι φωνές για αλλαγή διάθεσης απο το επιτελείο προς τους παίκτες και το ανακάτεμα της «τράπουλας» με πρόσωπα και τακτικές απο τους Διγκόζη και Γκιόκα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Πανσερραϊκό, που συνέχισε νωθρά και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του. Ενδεικτικό της κακής μέρας η μια τελική στο στόχο κι αυτή απο το πρώτο ημίχρονο, ενώ η πίεση με σουτ εξω απο την περιοχή και τα συνεχόμενα κορνερ δεν απείλησαν ποτέ ουσιαστικά την εστία του Μαδένη. Την απόκρουση του αγώνα έκανε ο Τεντζέρης που σε εναν τετ-α-τετ με τον Τοπαλ έστειλε την μπάλα κόρνερ και ήταν πολύ σταθερός,όπου τον χρειάστηκε η ομάδα μας.
Μέτρια η διαιτησία του Παρχαρίδη απο τον συνδέσμο Δράμας που άφησε τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων και έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα στο β´ μέρος.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Τεντζέρη κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Γιανναράκη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, τους Ψάλτη και Πολύζο ως αμυντικά χαφ με τον Γεωργιάδη προωθημένο στον άξονα. Δεξιά μεσοεπιθετικά έπαιξε ο Πτηνόπουλος, ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή έπαιξε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Μαδένης, Παπαδόπουλος Στ.(87’ Καρυπίδης),Τάκας, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγιας, Λιάρας(87’ Παπαδόπουλος), Πεκρής, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος(83’ Λαδόπουλος), Λοβέτσιο

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Καρυπίδης, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Παναγιωτόπουλος, Φυλακτούδης

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Τέντζερης, Ζέρης, Αποςτολόπουλος, Γιανναράκης, Καλι, Πολύζος, Πτηνόπουλος, Ψάλτης, Γκούρτσας, Γεωργιάδης(68’ Ντιαλό), Conci(70’ Παπαβασιλείου)

Αναπληρωματικοί: Μπάρδας, Μασκανάκης, Διγκόζης, Γιαννακίδης, Τριανταφύλλου, Παπαβασιλείου, Ντιαλό