Νέα

Ο Πανσερραϊκός έκανε του κεφαλιού του…& προκρίθηκε επι της Τρίγλιας!

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ελλάδας προκρίθηκε ο Πανσερραϊκός μας, που κέρδισε 2-0 την αξιόμαχη Τρίγλια στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, χάρη σε τέρματα των Παπαβασιλείου και Γκούρτσα (απο ένα σε κάθε ημίχρονο με κεφαλιές).

Τα «λιοντάρια» μας παρατάχθηκαν με τους Γιαννακίδης κάτω απο τα δοκάρια, Ζέρη δεξιά, Αποστολόπουλο αριστερά, Κασμερίδη, Γιανναράκη στα στόπερ, Ζιώγα, Πέτρου, Ψάλτη στα χαφ και Παπαβασιλείου, Γκούρτσα και Obosu, στην επιθετική τριάδα. Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Γεωργιάδη ήταν οι Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Πότσι, Καρτσαμπάς, Έππας, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης.

Ο Πανσερραϊκός είχε πλάνο στο παιχνίδι του, προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει προβλήματα απέναντι στον Βούρα και τα κατάφερε ως ενα σημείο. Το γκολ του Παπαβασιλείου, ήρθε σε καλό timing στο 25’ με τον Γκούρτσα, να παίρνει την πρώτη κεφαλιά μεσα στην μεγάλη περιοχή, ύστερα απο γέμισμα συμπαίκτη του και εξ επαφής ο «Παπ» άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Το πάγωμα του παιχνιδιού ήταν ιδανικό απο τους παίκτες του Νίκου Νεντίδη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο 45’ λεπτο.

Στο β’ μέρος ο Πανσερραικός ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα του, νωρίς στο 49’ με κεφαλιά του αρχηγού Γκούρτσα, μετα απο κόρνερ, φτάνοντας έτσι τα 3 τέρματα στο θεσμό του κυπέλλου. Η μεσσαία γραμμή των «κόκκινων» ανέβηκε, οι παίκτες της Τρίγλιας ρίσκαρα παραπάνω και στην κόντρα επίθεση ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε εαν ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Ο Γιαννακίδης κράτησε την ομάδα όποτε χρειάστηκε και το 2-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν ακόμα οι Μπάρδας, Τριανταφύλλου και Πτηνόπουλος.

Πλέον ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί στην τέταρτη φάση του κυπέλλου το 3ημερο 24-25-26 με ομάδες SL2.