Panserraikos F.C. - ACADEMY, Νέα

Ο Ζεράρ Σαραγόσα προπόνησε την ”Elite” ομάδα (Κ14) του Πανσερραϊκού

Η ”Elite” ομάδα (Κ14) του Πανσερραϊκού, που καθοδηγείται απο τον Διευθυντή των «κόκκινων ακαδημιών» κ. Σάκη Αναστασιάδη και αγωνίζεται στα γήπεδα της ΕΠΣΜ, με πολύ καλή παρουσία, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, υπο τις οδηγίες του κ. Ζεράρ Σαραγόσα, προπονητή της πρώτης ομάδας των «λιονταριών».

Η σύνδεση με την μεγάλη ομάδα ξεκίνησε, απο την πρώτη προπόνηση, με τα δυο τεχνικά επιτελεία να προετοιμάζουν κοινό ασκησιολόγιο με τη πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού. Η επαφή των νεαρών παιδιών με τους Ζεράρ Σαραγόσα, Σεμπάς Βέγκα, Συρίλ Καλί, Άρη Καραμπέτσιο και φυσικά τον Σάκη Αναστασιάδη και τον Ευθύμη Θυμιάτη, ήταν άριστη και η αφοσίωση των παιδιών μεγάλη. Ο στόχος είναι μια φορά την εβδομάδα, ο Ισπανός coach να προπονεί τα νεαρά ταλέντα και να έχει ιδία άποψη για τα αυριανά ταλέντα του Πανσερραϊκού.

Η ’’Panserraikos FCAcademy’’, σχεδίασε και εφάρμοσε απο το 2020 μια νέα και επίλεκτη ομάδα, την Elite Football Team’ για παιδιά έως 14 ετών, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλα τα νεαρά ταλέντα των ακαδημιών, να εξελιχθούν σε σε παίκτες κορυφαίας ποιότητας, που θα αγωνίζονται στο μέλλον στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.