Press Room, Νέα

Ο απολογισμός των διεθνών του Πανσερραϊκού Στίνα και Καραμπέρη

Οι διεθνείς υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν και 2 παίκτες του Πανσερραϊκού, εκπροσώπησαν την χώρα τους. Ο Δημήτρης Καραμπέρης αγωνίστηκε με την Εθνική Ελπίδων και ο Βικτορ Στίνα με τα χρώματα της Εθνικής Μολδαβίας.

Οι εμφανίσεις τους με τον Πανσερραϊκό, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, για διάκριση σε εθνικό επίπεδο. Για την πρόοδο τους και την επιστροφή τους ή την καθιέρωσή τους στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Το πρόγραμμα, περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Ελπίδων και την τελευταία αγωνιστική του Nations League για την Μολδαβία.

Για την Ελλάδα, ο μέσος του Πανσερραϊκού, Θωμάς Καραμπέρης είναι στις επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου κι αυτό φάνηκε, τόσο απο την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, όσο κι απο το γεγονός, οτι αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό κόντρα στην Πολωνία, εκτός έδρας, όπου το αντιπροσωπευτικό μας, συγκρότημα επικράτησε 1-0.

Σημαντικό comeback απο τον φορμαρισμένο Βίκτορ Στίνα. Το τελευταίο διάστημα έχει κληθεί για τα παιχνίδια της εθνικής Μολδαβίας στο Nations League αλλά ο προπονητής του, δεν τον αξιοποιεί πάντα. Ο νεαρός ταλαντούχος μέσος του Πανσερραϊκού, μπορεί να μην αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του επι της Λετονίας, εκτός έδρας, κατάφερε ωστόσο να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής την τελευταία αγωνιστική, με τα δυο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Ο Κλισένκο αντικατέστησε τον Νικολαέσκου στο 76΄με τον Στίνα και ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός τον αντάμειψε με δυο υπέροχα τέρματα και μια νίκη, που παραλίγο να έδινε την πρωτιά και τον προβιβασμό της Μολδαβίας απο την League D στη League C.