Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα

Ο αγιασμός των «κόκκινων» τμημάτων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας

Τελέστηκε, με κάθε επισημότητα, απο τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό, τον Πανσερραϊκό – ΑμεΑ και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ο ετήσιος Αγιασμός, των 17 «κόκκινων» τμημάτων και των 24ων ομάδων, για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγος, ο οποίος τέλεσε, τον αγιασμό της νέας χρονιάς, ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. κ. Τάσος Παναγιώτου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ.κ. Τάσος Καζίας και Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, όλοι οι βουλευτές του νομού Σερρών, πολλά στελέχη της ΠΑΕ, πολλά μέλη του Συμβουλίου του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Σερρών.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον αγιασμό, που τέλεσε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. Θεολόγος, ο οποίος εξήρε το έργο του Πανσερραϊκού στην περιοχή μας και είπε μεταξύ άλλων: «Ο Πανσερραϊκός προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και είναι το καμάρι των Σερρών, δίνοντας τα εύσημα, για όσα φτιάχνει ο σύλλογος, προάγοντας το Ευ Αγωνίζεσθε».

Ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. κ. Τάσος Παναγιώτου μιλώντας στους δεκάδες καλεσμένους της εκδήλωσης, τόνισε: «Το μέγεθος του πολυαθλητικού συλλόγου της περιοχής μας, που αποτελεί τον πρώτο περιφερειακό σύλλογο της χώρας μας, στην 5η θέση, πίσω από τους μεγάλους συλλόγους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA). Την δυναμική της επόμενης μέρας, με πέντε νέα αθλήματα, που θα προστεθούν και την σημαντική αναφορά, στην αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, που έχει φροντίσει να αναμορφώσει, τις εκτάσεις στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, να ανακαινίσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και για όσα πρόκειται να συμβούν μαζί με τον ερασιτέχνη, στο προσεχές διάστημα για το καλό του Πανσερραϊκού».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσος Καζίας μίλησε στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και δήλωσε: «Πραγματικά αυτή η εικόνα σήμερα μας κάνει όλους χαρούμενους. Νομίζω δεν έχει συμβεί ξανά κάτι ανάλογο και αυτό είναι που θέλαμε, να μην ξεχωρίζουμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Θέλουμε ο Πανσερραϊκός υπό το σήμα του λιονταριού να είναι ένας και ενιαίος. Για αυτό τον λόγο άλλωστε έχει γίνει και αυτή η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων εδώ, που είναι για τις ακαδημίες, για αυτό το λόγο και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη στους γύρο χώρους θα γίνουν και το κλειστό για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ.»

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, εντυπωσιασμένος απο την δυναμική της οικογένειας του Πανσερραϊκού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Στην άριστη συνεργασία για πρώτη φορά, τόσο έντονα, μεταξύ ερασιτέχνη και ΠΑΕ, στην ιδιωτική πρωτοβουλία του ποδοσφαιρικού τμήματος, που αξιοποιεί ιδανικά τις δημοτικές εκτάσεις στην Ομόνοια, δημιουργώντας αθλητικά στολίδια, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει, οτι σύντομα το κουφάρι του κολυμβητηρίου (πίσω απο το γήπεδο της ΠΑΕ), που έμεινε παρατημένο απο το 2004, σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο, να υποδεχτεί τους Σερραίους, όπως και τα επόμενα έργα αθλητικής πνοής, του νομού Σερρών».

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος «Απηύθυναν τον δικό τους χαιρετισμό, τονίζοντας οτι ο Πανσερραϊκός παράγει ένα σημαντικό αθλητικό έργο, στην περιοχή, με τους ίδιους να βοηθούν με κάθε ευκαιρία όλα τα τμήματα του ιστορικού πολυαθλητικού συλλόγου».

Την εκδήλωση του Αγιασμού, συντόνισε και οργάνωσε, ο Οδυσσέας Δαρνάκας, Υπεύθυνος οργάνωσης και προγραμματισμού των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, μαζί με τον Διευθυντή επικοινωνίας και πρότζεκτ μάνατζερ του συλλόγου, Κωνσταντίνο Γκουντούλα.

ΦΩΤΟ: Χριστίνα Παπαφράγκου