Νέα

Οι «Κόκκινες Ακαδημίες» δίδαξαν ήθος στο 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Φιλίας!

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού υποδέχθηκαν τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, της Δόξας Νέου Σκοπού, της Ελπίδας Σκουτάρεως, του Ολυμπιακού Λευκώνα, της ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου απο την Δράμα και του Sport Village για φιλανθρωπικό και ψυχαγωγικό σκοπό. Κάθε ένα παιδί που συμμετείχε στο τουρνουά, έδωσε συμβολικά 1€ συμμετοχής, το οποίο θα δοθεί σε ευπαθή φορέα της περιοχής μας, που βρίσκεται, υπο την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Οι σπουδαίες ακαδημίες του ΠΑΟΚ, που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της χώρας μας, τίμησαν τις «κόκκινες ακαδημίες» με τις ομάδες των Κ14 & Κ15, στο πρώτο εορταστικό Τουρνουά Φιλίας 2019. Εκπρόσωπος των «ασπρόμαυρων ακαδημιών» ήταν ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος που ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του.

Τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού μας, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, οι τοπικές ακαδημίες των Σερρών και του νόμου, όπως το Sport Village, ο Ολυμπιακός Λευκώνα, η Δόξα Νέου Σκοπού, η Ελπίδα Σκουτάρεως και η ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου απο την Δράμα. Όλες οι ακαδημίες αγωνίστηκαν με τους νεαρούς αθλητές του Πανσερραϊκού μας, σε επίπεδο Κ10 & Κ12. Οι εκπρόσωποι των ομάδων ήταν οι κ.κ. Μπάμπης Χατζόπουλος (Sport Village), Βαλάντης Καρυδάκος (Δόξα Νέου Σκοπού), Απόστολο Μαϊδάνογλου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Δημ. Μουρατίδη (Ολυμπιακός Λευκώνα) και Σταύρο Μελισσόπουλο (ΠΑΜΑ). Ευχαριστούμε θερμά, άπαντες, προπονητές και υπεύθυνους ακαδημιών για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μας.

Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά, που αποτελούν το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό τουρνουά της ομάδα μας. Καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική τους πορεία. Πρώτος σκόρερ στην κατηγορία Κ12 με 3 γκολ, βγήκε ο Παναγιώτης Δουραλής του ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου απο την Δράμα και πρώτος σκόρερ στην κατηγορία Κ10 με 6 γκολ, βγήκε ο Γκουτίδης του Πανσερραϊκού μας. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Σάκης Αναστασιάδης και ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιάννης Κόκκινος.