Νέα

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν απο τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΣ!

Η συνέντευξη Τύπου του Τελικού Κυπέλλου «Bristot» της Ε.Π.Σ. Σερρών

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Σερρών, η συνέντευξη Τύπου του αυριανού (24/04) Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών «Bristot».

Τον λόγο πήραν οι Αθανάσιος Χατζηπαντελής (Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Σερρών), Ηλίας Εγγονίδης (Προπονητής Πανσερραϊκού), Παύλος Δημητρίου (Προπονητής Απόλλων Παραλιμνίου), Άγγελος Κούτλας (Παίκτης Πανσερραϊκού) και Στέφανος Γουναρίδης (Παίκτης Απόλλων Παραλιμνίου) οι οποίοι και τόνισαν να διεξαχθεί ένα ματς το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει, καθώς και να κατακτήσει η καλύτερη ομάδα το τρόπαιο. Αναλυτικά:

Αθ. Χατζηπαντελής: «Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης. Ο αυριανός αγώνας είναι ένας τελικός – στολίδι για την Ε.Π.Σ. Σερρών αφού πρόκειται για την… αφρόκρεμα του σερραϊκού ποδοσφαίρου. Για τον Πανσερραϊκό σίγουρα δεν του αρμόζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες καθώς πρέπει να εκπροσωπεί την πόλη και τον Νομό στη Super League, ενώ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για ομάδα υπόδειγμα για το σερραϊκό ποδόσφαιρο. Καλώ τους Σερραίους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Η. Εγγονίδης: «Για εμάς είναι χαρά και τιμή που συμμετέχουμε στον τελικό όμως θα συμφωνήσω και με τον πρόεδρο πως κακός ο Πανσερραϊκός βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Αυτό το ματς είναι μια γιορτή για το σερραϊκό ποδόσφαιρο. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για εμάς, ήταν μια μεταβατική περίοδο και ας μη ξεχνάμε τα προβλήματα που συναντήσαμε το καλοκαίρι. Ο πρώτος στόχος μας ήταν συμμετοχή στον τελικό και η κατάκτηση του κυπέλλου καθώς μέσα από αυτό θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Εύχομαι αύριο να έρθει και να παρακολουθήσει το ματς ο κόσμος».
Π. Δημητρίου: «Αύριο συμμετέχουν οι δύο καλύτερες ομάδες του Νομού. Δεν θέλω να συγκρίνω και δεν θα το κάνω φυσικά, το μέγεθος του Πανσερραϊκού σε σχέση με εμάς. Είναι τιμή μας που έχουμε ως αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Εύχομαι σε καλή δική μας παρουσία στο γήπεδο, να έρθει ο κόσμος και να συμπαρασταθεί στις δύο ομάδες, ο καλύτερος να κερδίσει και όχι ο τυχερότερος. Ο σεβασμός προς τον Πανσερραϊκό υπάρχει και πιστεύω ότι με βάση και την τελική βαθμολογία στο πρωτάθλημα όπου οι δύο ομάδες τερμάτισαν αρκετά κοντά μεταξύ τους, θα γίνει ένα ματς με μοιρασμένες τις πιθανότητες. Οι παίκτες μου θέλω να μην είναι προκλητικοί και να αγωνιστούν όπως πρέπει. Είναι ένα παιχνίδι – στολίδι και ένας «μαγνήτης» για αρκετό κόσμο».

Α. Κούτλας: «Πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι και θα κάνω κι εγώ με τη σειρά μου ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Ο καλύτερος ας κερδίσει».

Σ. Γουναρίδης: «Είναι μια γιορτή ο αυριανός αγώνας και εύχομαι ο κόσμος να τον ευχαριστηθεί. Εμείς δεν κάναμε την πορεία που θέλαμε στο πρωτάθλημα, όμως σίγουρα ο στόχος μας για το κύπελλο ήταν από τους βασικότερους φέτος».