Νέα

Νίκη-Πρόκριση στα πέναλτι επι του Ορφέα Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδας!

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου της α’ φάσης κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης, που στάθηκε πολύ καλά απέναντι στα «λιοντάρια». Κέρδισε στα πέναλτι 4-3(1-1κ.δ. & 2-2 παρ.) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Ο μόνιμος σκόρερ του Πανσερραϊκού μας απο την προηγούμενη σεζόν, Γιώργος Παπαβασιλείου, έδωσε 2 φορές το προβάδισμα, τόσο στην κανονική διάρκεια και στο 40στο λεπτό με ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή, όσο και στο φινάλε της παράτασης με κεφαλιά εξ επαφής. Νωρίτερα είχαν ισοφαρίσει οι Ξανθιώτες με τους Ξαντινίδη και Σουκρή στο 50στο λεπτό και στο 120’. Το τελικο 1-1 του κανονικού αγώνα, διαδέχθηκε το 2-2 της παράτασης, για να οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Στα πέναλτι η ομάδα μας, παρα το γεγονός οτι δέχθηκε την ψυχρολουσία απο την απώλεια του πρώτου χτυπήματος, απο τον σκόρερ Παπαβασιλείου, ανέκαμψε με τους Ψάλτη, Γκούρτσα, Obosu, Ζέρη και φυσικά με τον γκολκιπερ Χρήστο Γιαννακίδη που απέκρουσε το πέναλτι του Σουκρήογλου.

Αναλυτικά η διαδικασία:

Χάνει το πρώτο πέναλτι ο Παπαβασιλείου αποκρούει ο Ψυχουδακης

ΓΚΟΛ: Κατρανιτσας 0-1

ΓΚΟΛ: Ψάλτης 1-1

ΓΚΟΛ: Καραγκιόζης 1-2

ΓΚΟΛ: Γκουρτσας 2-2

Χάνει ο Σουκρη Ογλου το πέναλτι αποκρούει ο Γιαννακιδης

ΓΚΟΛ: Ομποσου 3-2

ΓΚΟΛ: Χαλίλ 3-3

ΓΚΟΟΟΟΛ: Ζερης 4-3

Χανει ο Μακράκης το πέναλτι σουτάρει ψηλά άουτ και ο Πανσερραϊκός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την Τρίτη η κλήρωση της ΕΠΟ, την ερχόμενη Κυριακή τα ματς της 2ης φάσης στο Κύπελλο Ελλάδος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τακίδης με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Ιωαννίδη όλοι τους της ΕΠΣ Κιλκίς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Μπάσδας, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης,Πολύζος, Τριανταφύλλου(87′ Ζιώγας), Σαρέγκος(46′ Ομπόσου), Ψάλτης, Πέτρου(65′ Ζέρης), Παπαβασιλείου, Γκούρτσας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ψυχουδάκης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Σουκρήογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Χασάνογλου, Ξαντινίδης(89′ Καραγκιόζης Β.), Χιντ Ιμέρ, Βρίγκος(46′ Κουκουρίγκος).