Νέα

Νάτοι, Νάτοι οι Πρωταθλητές! 5αρα στην Θάσο & πρωτιά για τα «Λιοντάρια»!

Τρομερός Πανσερραϊκός στην Θάσο, ισοπέδωσε τον Θεολόγο με 5αρα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα καπάρωσε την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου σε ένα μήνα! Εντυπωσιακό ντεμπούτο Ολαϊτάν με 2 γκολ και το πρώτο παρθενικό τέρμα, απο τον μικρότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία των «λιονταριών», Αλέξανδρο Μασκανάκη!

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού μας, μπήκαν ορμητικά στον αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ απο νωρίς. Ο φορμαρισμένος Γιώργος Παπαβασιλείου με ψύχραιμο σουτ, άνοιξε το σκορ σε ασιστ του Ολαϊτάν στο 20’ λεπτό και λίγο αργότερα η ομάδα μας είχε και δοκάρι! Τα τέρματα του αγώνα διπλασίασε ο Ζέρης στο 34’ με ωραίο γκολ και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Όμο έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά για να προσθέσει κι αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκορερ!

0-2 ήταν το σκορ ημίχρονου.

Στο β´ μέρος ο Πανσερραϊκός, μπήκε με όρεξη και συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο, παρά την μεγάλη διαφορά του απο τον αντίπαλο, στο χορτάρι. Στο 55’ οι «κόκκινοι» κέρδισαν πέναλτι μετά απο χέρι παίκτη της Θάσου και ο Μαϊκλ Ολαϊτάν ανέλαβε και το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας…λογαριασμό με την ερυθρόλευκη φανέλα, στο 57’. Σχεδόν 10 λεπτά αργότερα ο Νιγηριανός σούταρε εντυπωσιακά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 65’ σε 4-0, σημειώνοντας, το δεύτερο προσωπικό του γκολ! Ο αφηνιασμένος Μαϊκλ έχασε κι άλλες κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει χατ-τρικ αλλα η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, στο 82’. Λίγο πριν το τέλος, ο μικρός σε ηλικία αλλα σπουδαίος σε ταλέντο Μασκανάκης, σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με τον Πανσερραϊκό σε επίσημο αγώνα, και του ευχόμαστε να πετύχει πολλά ακόμα με την ομάδα μας, αυτο ήταν και τελικό σκορ 5-0.

Τελικό αποτέλεσμα 0-5.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Σοϊλεμέζογλου κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τους Ψάλτη και τον Όμο, ο Πτηνόπουλος αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκε ο Μαϊκλ Ολαϊτάν, με παρτενέρ λίγο πιο πίσω τον Αλέξανδρο Μασκανάκη!

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί, Ψάλτης(66’ Τσάπαρης), Όμο(58’ Τριανταφύλλου), Παπαβασιλείου(60’ Διγκόζης), Πτηνόπουλος(55’ Γεωργιάδης), Ολαϊτάν, Μασκανάκης.