Panserraikos F.C. - ACADEMY, Νέα

Με περιορισμούς ίσως ανοίξουν οι «Κόκκινες Ακαδημίες»

Μετά από αναμονή περίπου επτά μηνών, τα παιδιά των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Πανσερραϊκού και χιλιάδες παιδιά σε όλη την χώρα, άκουσαν ευχάριστα νέα σήμερα απο τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές και ίσως θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στα γήπεδα.

Η αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων, εισηγήθηκε στην κυβέρνηση, το άνοιγμα των Ακαδημιών σε ανοιχτούς χώρους με παρουσία μέχρι δέκα ατόμων. Πράγμα που κάνει δύσκολες τις συνθήκες ανοίγματος για πολυπληθείς ακαδημίες με αρκετά τμήματα και πολλά παιδιά, όπως του Πανσερραϊκού!

Η επιτροπή των ειδικών, εισηγείται στην κυβέρνηση, να ανοίξουν οι αθλητικές ακαδημίες σε ανοιχτούς χώρους, με μικρά σταθερά γκρουπ μέχρι δέκα άτομα, για διάστημα τριών εβδομάδων. Αυτό το μέτρο δεν γνωρίζει κανείς ακόμη πως θα λειτουργήσει και εαν ειναι ευφικτό για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της χώρας!

Ο τρόπος επανεκκίνησης των «κόκκινων» ακαδημιών, εάν επιτευχθεί, μετά τα πρωτόκολλα που θα ζητηθούν, θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες αναλυτικά απο την ιστοσελίδα μας!