Νέα

Με νίκη στο φιλικό με τον Ποσειδώνα έκλεισε την χρονιά ο Πανσερραϊκός μας!

Η ομάδα μας, κέρδισε και την ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας σε φιλικό τεστ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με σκορ 2-1. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού μας, Αγγελος Διγκόζης ήθελε να έχει τους παίκτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς, λίγο πριν την διακοπή των Χριστουγέννων και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά στα πόδια τους.

 

Ο Πανσερραϊκός μας άνοιξε το σκορ με τον Fabrizio Conci, που συνεχίζει να είναι σε φόρμα και να εντυπωσιάζει στο χορτάρι. Ο Αργεντίνος απολαμβάνει τη παρουσία του στην ομάδα μας και την πόλη των Σερρών δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό ακόμα και στα φιλικά. Το ημίχρονο έκλεισε 1-0 και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήρθε η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενουμένων με γκολ ενός παίκτη υπό δοκιμών για τον Γιάννη Αμανατίδη, τεχνικό του Ποσειδώνα στο 50’. Το τελικό σκορ, 2-1 διαμόρφωσε ο Παπαβασιλείου στο 60’ μέσα απο την μικρή περιοχή. Απόντες για το Σερραϊκό συγκρότημα ήταν οι Γκούρτσας, Μπάρδας (προτιμήθηκε να προφυλαχθεί), Γεωργιάδης (αναρρώνει από το πρόβλημα τραυματισμού του) και Ομπόσου (πήρε μια επιπλέον μέρα άδεια για να μεταβεί στο Λονδίνο).

Ο Αγγελος Διγκόζης παρέταξε την ομάδα μας του σε σχηματισμό 4-4-2, ο οποίος παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα, παρά τις πολλές αλλαγές. Στα θετικά του αγώνα συγκαταλέγεται και η διάθεση των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, οι οποίοι διατήρησαν τον γρήγορο ρυθμό εκ μέρους του Πανσερραϊκού και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν τριήμερη άδεια για τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Τεντζέρης, Ντιαλό, Ζέρης, Καστριτσέας, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου, Κόντσι, Πτηνόπουλος, Τσιμίκας, Παπαβασιλείου. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Πολύζος, Αποστολόπουλος, Ζιώγας, Μασκανάκης, Κιουσεκτσίδης, Σοφιανός.