Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στον Βώλακα-Ξεμούδιασμα με Παραλίμνιο

Η ομάδα μας, συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με το δεύτερο στάδιο, που πραγματοποιήθηκε στο βουνό Φαλακρό και το αθλητικό κέντρο του Βώλακα, να ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Ο Πανσερραϊκός επέλεξε να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα, την προετοιμασία της φετινής σεζόν, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπουν γρηγορότερα σε ρυθμό, μετά το 5μηνο αποχής, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, σε όλο τον πλανήτη.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στις 27 Ιουλίου, με το 95% των ποδοσφαιριστών (απουσιάζουν ακόμη, μόνο ο Ολαϊτάν και ο Πίντο που δεν μπορούν να βγουν από τις χώρες τους) να βρίσκεται στις Σέρρες. Το γεγονός ότι οι παίκτες είχαν να αγωνιστούν τόσο καιρό φάνηκε στις πρώτες προπονήσεις και τα διπλά που έπαιξαν παλιοί και νέοι συμπαίκτες.

Στις 3 Αυγούστου ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στο βουνό, όπου η αποστολή περιελάμβανε 29 ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες:Γιαννακίδης, Τεντζέρης, Καβουσάκης, Γουναρίδης.

Αμυντικοί: Χατζηχρήστου, Ζέρης, Γερόλυμος, Διγκόζης, Καλί, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Κουτσίδης, Τριανταφύλλου.

Μέσοι: Ψάλτης, Ματέα, Κόντσι, Αναστασόπουλος, Θεοδωρίδης, Όμο, Σοφιανός, Πέτρου, Κιουσεκτσίδης, Τσιμίκας, Μασκανάκης, Τσάπαρης, Σολωμονίδης.

Επιθετικοί: Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ντάλα Κόστα.

Το επιτελείο που προετοιμάζει την ομάδα, απαρτίζεται από τους

Προπονητές: Άγγελο Διγκόζη, Γιάννη Γκιόκα, Άρη Καραμπέτσιο, Κώστα Στατερούδη.

Φυσιοθεραπευτές: Γιάννη Τζιντζή, Πασχάλη Χίντζιο.

Γενικός αρχηγός: Κώστας Φλίσκας

Φροντιστής: Άρης Μπιντανάκης

Μέχρι και τις 13/8 τα «λιοντάρια» μας προετοιμάστηκαν σε ιδανικές συνθήκες στο αθλητικό κέντρο Βώλακα και δέχτηκαν άριστες και ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας, από το Aloni Hotel & Spa, που έχει μεγάλη εμπειρία σε αθλητικές προετοιμασίες. Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους που εργάστηκαν καθημερινά όλες αυτές τις ημέρες καθώς και τους υπεύθυνους τους καταλύμματος, Παναγιώτη και Μαρία για την άμεση παροχή σε οτι χρειάστηκε το γκρουπ μας!

Οι προπονήσεις στο βουνό ήταν διπλές και εναλλασσόμενες, με την ομάδα τα πρωινά να κάνει κυρίως ασκήσεις ενδυνάμωσης σε εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον, ενώ οι ασκήσεις με την μπάλα ήταν απαραίτητες, πρωί-απόγευμα. Τα προπονητικά διπλά έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για την ετοιμότητα των παικτών (νέων,παλιών,νεαρών και όσων δοκιμάστηκαν) όσο και για τις ανάγκες που ίσως χρειάζεται η ομάδα, στην προσπάθεια της για πρωταθλητισμό, τη νέα σεζόν!

Το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι το κλίμα ήταν άριστο και για αυτό φρόντισε τόσο το επιτελείο, όσο και ο βασικός κορμός των παικτών της ομάδας, που είναι σχεδόν ίδιος με την περασμένη χρονιά. Πλέον η ομάδα θα έχει διήμερο ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις την Κυριακή το απόγευμα. Ο Πανσερραϊκός ξεμούδιασε σε φιλικό ματς με το Παραλιμνίο και θα ακολουθήσουν σταδιακά, φιλικοί αγώνες με το Ορφάνι και τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Απο το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 στην ομάδα μας:

Φιλικός αγώνας: Πανσερραϊκός-Παραλίμνιο 0-0

Η ομάδα μας, μετά απο 18 μέρες προετοιμασίας, έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, όπου αγωνίστηκαν 23 ποδοσφαιριστές κόντρα στο Παραλίμνιο. Ο Άγγελος Διγκόζης, χρησιμοποίησε δύο 11αδες στον αγώνα και έκανε μια αλλαγή τον Παπαβασιλείου στο β΄ημίχρονο. Το φιλικό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ξεμουδιάσουν μετά τις συνεχείς προπονήσεις. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την αντίπαλη ομάδα να στέκεται καλά απέναντι στον Πανσερραϊκό. Συνολικά τα «λιοντάρια», είχαν τον έλεγχο του αγώνα και αμυντικά πήγαν εξαιρετικά, στον επιθετικό τομέα, η έλλειψη ικανής δημιουργίας δεν έφερε την μπάλα στην αντίπαλη εστία και έτσι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, με τις φάσεις που ξεχώρισαν να είναι μια κεφαλιά του Γκούρτσα στο πρώτο ημίχρονο και δυο σουτ έξω απο την περιοχή στο β΄μέρος απο τον Αναστασόπουλο και τον Πέτρου.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Καβουσάκη κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Γερόλυμο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Καλί και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τον Ψάλτη και τον Όμο, ο Ματέα αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Κόντσι ενώ ως κεντρικός μέσος επιλέχτηκε ο Τσίμικας! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκαν ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Γιαννακίδη κάτω απο τα δοκάρια, τον Πατσιαβούρα και τον Χατζηχρήστου στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Γιανναράκη και Κουτσίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τον Αναστασόπουλο και τον Τριανταφύλλου, ο Διγκόζης αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Πέτρου (Παπαβασιλείου) ενώ ως κεντρικός μέσος επιλέχτηκε ο Μασκανάκης! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκαν ο Ντάλα Κόστα.

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Διγκόζης):

Α΄ Ημίχρονο: Καβουσάκης, Ζέρης, Καλί, Κασμερίδης, Γερόλυμος, Όμο, Ψάλτης, Φάμπρι, Ματέα, Τσιμίκας, Γκούρτσας.

Β΄ Ημίχρονο: Γιαννακίδης, Πατσιαβούρας, Γιανναράκης, Κουτσίδης, Χατζηχρήστου, Αναστασόπουλος, Τριανταφύλλου, Διγκόζης, Μασκανάκης, Πέτρου, Ντάλα Κόστα και αλλαγή ο Παπαβασιλείου.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Μαδένης(Γκαϊδατζάκης), Κούτλας, Κουτζαβασίλης, Παπαδόπουλος, Τουλίκας, Ζαφειρίδης, Γκούμας, Καρυοφύλλης, Χατζάκος, Γούλας, Ηλιόπουλος.

Γκαϊδατζάκης, Κόντος(Κρουστάλλης), Γκούμας(Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος(Φυλακτούδης), Τάκας, Ζαφειρίδης(Τσιάτρας), Πεκρής(Τριανταφύλλου), Ηλιόπουλος(Ηλιόπουλος Θ.), Νταλίπ(Λαδόπουλος), Πάνος(Καρυπίδης).