Νέα

Με επιτυχία & αναμνήσεις η κοπή πίτας των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού

Στον όμορφο και άνετο χώρο των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων των Ακαδημιών του Πανσερραϊκού, στην είσοδο του αθλητικού πάρκου Ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική κοπή πίτας, των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με πολλά γνωστά πρόσωπα του Πανσερραϊκού να παρευρίσκονται ανάμεσα στους συνδαιτημόνες που απόλαυσαν λαϊκή μουσική και καλό φαγητό.

Τιμήθηκαν και φέτος πρόσωπα που δόξασαν τον Σερραϊκό σύλλογο κι ευρύτερα τον Σερραϊκό αθλητισμό, όπως ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Νίκος Κατσαβάκης, απο τον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων, Τάκης Βάβαλης, όσο και το εξέχων μέλος, Γιώργος Τσιφούτης, αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια προς το πρόσωπο του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Χαρακτηριστικά είπαν:

Τ.Βάβαλης:

«Ο Νίκος Κατσαβάκης ξεκίνησε απο τον Πανσερραϊκό, έπαιξε σε εποχές ανυποληψίας και τώρα είναι πρόεδρος στα χειρότερα χρόνια του συλλόγου, με την προσπάθεια όμως να κρίνεται σοβαρή και ελπιδοφόρα»

Γ.Τσιφούτης:

«Μπορεί ο Πανσερραϊκός να είναι χαμηλά αλλα μας αρέσει η δουλειά που κάνετε και σας στηρίζουμε»


Ν.Κατσαβάκης:

«Ο Πανσερραϊκός έχει παρελθόν με όλους εσάς εδώ, έχει παρόν και φυσικά μέλλον, για το οποιό φροντίζουμε καθημερινά, ώστε φέρουμε τον σύλλογο ψηλά εκεί που ανήκει! Και για να μην αναρωτιούνται μερικοί…ο Πανσερραϊκός δεν εκπροσωπείται μόνο απο μένα αλλά και απο τους Τάσο Καζία, Νίκο Σολούγκα και Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου».

Η βραδιά έκλεισε με γλέντι και αθλητικό κους-κους, με το φλουρί να πέφτει στην ΕΠΣ Σερρών και τον πρόεδρο της Σάκη Χατζηπαντελή.