Νέα

Μασκανάκης…το πιο νέο «λιοντάρι» του Πανσερραϊκού!

Συνεχίζουμε τα παραλειπόμενα του αγώνα με τον Αετό Ορφανού, αφού το ζητούμενο ήταν η νίκη που ήρθε κι έπειτα ακολούθησαν η επιστροφή Γεωργιάδη με την κόκκινη φανέλα, όπως και το ντεμπούτο Μασκανάκη που έγινε ο νεότερος παίκτης του Πανσερραϊκού, που φορά την φανέλα της ομάδας μας!

Ο Αλέξανδρος Μασκανάκης, γεννημένος στις 8/8/2004, μετά απο 11 μήνες στον Πανσερραϊκό (αποκτήθηκε πέρυσι τον Γενάρη αλλα έμεινε δανεικός στην ομάδα καταγωγής του, τον Δραβίσκο) κατάφερε να αγωνιστεί σε ηλικία 15 ετών 3 μηνών και 23 ημερών, καταρρίπτοντας έτσι το περσινό ρεκορ του Αποστολόπουλου στο Καλαμπάκι που αγωνίστηκε σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 19 ημερών. Την τριάδα των πιο νέων παικτών που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Πανσερραϊκού μας κλείνει ο Κυριάκος Γιαξής που σε ηλικία 16χρ. 1μ. 17ημ. έπαιξε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στις 21/5/2017.

Τι κοινό έχουν οι τρεις Σερραϊοι που κατέχουν τα σχετικά ρεκόρ; Όλοι τους είναι ταλαντούχοι και ιδιαίτερα προικισμένοι με ποδοσφαιρικά προσόντα που αν δουλέψουν σωστά θα κάνουν σημαντική καριέρα, όπως οι προκάτοχοι του σχετικού στατιστικού, Αϊβαζίδης & Σοφιανόπουλος!

Μπράβο στον μικρό «Μάσκα» και μακάρι να καταγράψει πολλές ακόμα συμμετοχές και καλές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό μας!