Press Room, Νέα

Κάλεσμα προς καταρτισμένους προπονητές από τη Διεύθυνση των “κόκκινων” Ακαδημιών

Κάλεσμα προς κάθε νέο – νέα προπονητή ποδοσφαίρου που έχει την κατάρτιση, αλλά και την φιλοδοξία, να ασχοληθεί με τον παιδικό αθλητισμό, απευθύνει η Διεύθυνση των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Οι ακαδημίες των «κόκκινων λιονταριών» σε λίγο καιρό ολοκληρώνουν τις εργασίες ανακαίνισης των γηπέδων τους, τόσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Panserraikos Academy Center (5Χ5), όσο και στο γήπεδο με την κερκίδα που βρίσκεται εντός του αθλητικού πάρκου Ομονοίας (11Χ11), με τις απαιτήσεις για νέες συνεργασίες να αυξάνονται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Διεύθυνση των τμημάτων υποδομής του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει πως αναζητά, νέους προπονητές, για να στελεχωθεί το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, σε όλα τα κλιμάκια.

Οι απαιτήσεις του Πανσερραϊκού, μεγαλώνουν σε ετήσια βάση, μαζί με το όραμα και τους στόχους των «λιονταριών». Όσοι νέοι και νέες με επαγγελματική εμπειρία και ακαδημαϊκή κατάρτιση πάνω στο ποδόσφαιρο, θέλουν να επενδύσουν στο αύριο του Πανσερραϊκού, είναι ευπρόσδεκτοι στην οικογένεια μας!

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι πτυχίου, τουλάχιστον ΟΥΕΦΑ C, κάτοικοι Σερρών, με διάθεση για προσφορά στον παιδικό αθλητισμό, να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση odarnakas@gmail.com . Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν απάντηση.