Νέα

Ιδανική πρεμιέρα για τον Πανσερραϊκό 2-1 τον Ηρακλή!

Η ομάδα μας αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού στην Ξάνθη, κατάφερε να  επικρατήσει με σκορ 2-1 χάρη σε τέρματα του Obosu και του Πτηνόπουλου.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Πανσερραϊκός μας, μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με κεφαλιά του Obosu, ύστερα απο σέντρα του Πέτρου. Μετά το 1-0 τα «λιοντάρια» έπαιξαν απελευθερωμένα και είχαν την κατοχή της μπάλας ενώ έχασαν και μια καλή ευκαιρία με τον Παπαβασιλείου στο 43’ που απέκρουσε ο Ευκαρπίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα απλοποίηθηκαν αφού οι παίκτες του Νίκου Νεντίδη μπήκαν επιθετικά και αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς! Στο 52’ ο Ζέρης σέντραρε ωραία προς τον Γκούρτσα και ο τελευταίος με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ και λίγο μετά στο 63’ ήταν η σειρά του Αποστολόπουλου να γεμίσει την περιοχή, εκεί βρήκε την μπάλα με το κεφάλι ο Πτηνόπουλος και την έστειλε στα δίχτυα για να γράψει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80’ ο Δημητριάδης με απευθεί

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γήπεδο Γενισέας | Διαιτητές

Τσιάρας(Καβάλας) / Καμπερίδης(Καβάλας), Καραγιάννης(Θράκης)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τιφτίκης(75′ Ανδρέου), Κριεζής, Κιομουρτζής, Χασιώτης, Δημητριάδης, Ξουπλίδης(70′ Πανταζίδης), Πιλτικάκης, Δογανίδης(66′ Καλογιάννης), Κωφίδης(56′ Στεπανιάν).

Πανσερραϊκός (Νεντίδης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κασμερίδης, Ζιώγας(66′ Τριανταφύλλου Θ.), Πέτρου(57′ Πτηνόπουλος), Ψάλτης, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου(90′ Μπάρδας).