Press Room, Νέα

Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ Τάσου Καζία

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την παρουσίαση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη, ο Πρόεδρος Τάσος Καζίας μίλησε και απάντησε στις ερωτήσεις των Μ.Μ.Ε για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας της ομάδας, όπως των γηπεδικών υποδομών, της διαιτησίας, των τηλεοπτικών και των φιλάθλων, δίνοντας ξεκάθαρα τη θέση της ομάδας.

Αρχικά ανέφερε:

“Ο Πανσερραϊκός έχει να δώσει πολλά στον νομό. Πρέπει να αγκαλιάσουμε την περιφέρεια και όχι μόνο την πόλη των Σερρών και ήδη έχουμε κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση με επαφές με τα ερασιτεχνικά σωματεία μέσω και της Ε.Π.Σ.Σ”.

Για το θέμα του γηπέδου:

“Το θέμα του γηπέδου κρατάει περίπου έναν χρόνο. Σίγουρα ευχαριστούμε τους φορείς που προσπάθησαν για να εκκινήσει όλη αυτή η διαδικασία, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε εμάς. Καταλαβαίνετε ότι όταν μιλάμε για έργα στα οποία εμπλέκεται ο δημόσιος ή δημοτικός τομέας τα πράγματα κυλούν διαφορετικά. Έχουμε κάνει από μόνοι μας παρεμβάσεις στο στάδιο, αλλά σίγουρα περιμένουμε την μεγάλη παρέμβαση και ελπίζω να προλάβει τις εξελίξεις για να μας βρει η επόμενη χρονιά στο γήπεδο όπως το ονειρευόμαστε. Αν ήταν ιδιωτική πρωτοβουλία να είστε βέβαιοι πως όπως και στο προπονητικό κέντρο που μας παραχωρήθηκε και έγινε ήδη το 60% των έργων που είχαμε υποσχεθεί, έτσι θα γινόταν και εδώ. Και θεωρώ ότι μέχρι τον Ιούλιο του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως το προπονητικό μας κέντρο, προκειμένου να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι”.

Για τις μεταγραφές:

“Έχει ανακοινωθεί ήδη η μεταγραφή του Κολομπίνο και σύντομα θα είναι μαζί μας για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή λόγω Μουντιάλ για να κάνουμε μία τέτοια μεταγραφή και από εκεί και πέρα οι εισηγήσεις του προπονητή θα υλοποιηθούν στο μέγιστο. Υπάρχει ο χρόνος για να κριθεί το ρόστερ και να γίνουν τα απαραίτητα”.

Για τους φιλάθλους:

“Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και γενικότερα με την παρουσία του στους αγώνες. Θα είμαστε δίπλα τους και θα υποστηρίξουμε στο ακέραιο τα δικαιώματα τους, καθώς συνέβησαν κάποια γεγονότα στο τελευταίο ματς που δεν συνάδουν με το σκεπτικό μας. Ο Σερραίος φίλαθλος είναι πάνω απ’ όλα και παρόλο που ο κόσμος πάντα με τα αποτελέσματα προσελκύεται, φέτος είναι μαζί μας από την αρχή και θα ζήσουμε χαρούμενες στιγμές. Θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε πλέον την είσοδο σε φιλοξενούμενους, εκτός κι αν υπάρξει συγκεκριμένη συμφωνία με την αντίπαλη ομάδα, γιατί μάλλον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στην περιοχή μας όπως ακριβώς θα θέλαμε. Προφανώς και επιθυμούμε φιλάθλους και από τις δύο ομάδες, με όποιον κι αν παίζουμε, σεβόμενοι όμως τους Σερραίους που πληρώνουν εισιτήριο και όχι τον φίλαθλο που θα έρθει και απλά θα πρέπει να μπει μέσα, για να μην βρίσκεται έξω από το γήπεδο. Σεβασμός προς τον φίλαθλο μας που πονάει και πληρώνει”.

Για το θέμα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά:

“Το πρόγραμμα έχει να κάνει με τις ώρες προβολής. Δεν μπορώ να το κατανοήσω. Είναι αδιανόητο να ορίζονται παιχνίδια τέτοιες μεσημεριανές ώρες και δεν ξέρω κατά πόσο το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίνεται. Υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες και θεωρώ πως η αντιμετώπιση θα έπρεπε να είναι διαφορετική. Είναι λάθος της ΕΡΤ και η διοργανώτρια θα έπρεπε να έχει προνοήσει”.

Για τη διαιτησία:

“Διαιτητικά λάθη δεν κρίνουμε κατόπιν εορτής, θεωρούμε όμως πως όλες οι ομάδες θα πρέπει να συμπεριφέρονται όπως η δικιά μας. Θα πρέπει να μην προκαταβάλουμε καταστάσεις με ανακοινώσεις μόλις γνωστοποιούνται τα ονόματα των διαιτητών. Το θεωρούμε λάθος”.