Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα

Η κοπή της βασιλόπιτας της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Το βράδυ της Τετάρτης(08/02), παρουσία του Προέδρου του Πανσερραϊκού Τάσου Καζία, πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Panserraikos FC Academy στο Αθλητικό κέντρο Ομόνοιας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ, επ’ ευκαιρία και της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Η “κόκκινη” οικογένεια είχε την ευκαιρία να περάσει μια χαλαρή βραδιά αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εντός κι εκτός γηπέδου.

Πριν την κοπή της πίτας ο Τάσος Καζίας, αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σας είχα πει πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, πως λίγο από το πάθος και την αγάπη που έχουμε όλοι εμείς για την ομάδα να δείξετε όλα θα πάνε καλά. Κι εσείς γίνατε μία οικογένεια, μία παρέα, δείχνοντας την ίδια αγάπη, το ίδιο πάθος και πολλές φορές ίσως και περισσότερο, για αυτό και προχωρήσαμε ψηλά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Πετύχαμε το απόλυτο, να είμαστε μία οικογένεια και ότι καταφέρνουμε οφείλεται σε εσάς, στο τεχνικό τιμ και όσους σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, γιατί οι διοικήσεις πρέπει να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται και το κάνουν και για εσάς. Εμείς ως Πανσερραϊκός θα κάνουμε ότι πρέπει, ασχέτως τι συμβαίνει στην κατηγορία, δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί και να σας αγχώνει, όπως έχουμε δείξει μέχρι σήμερα. Θεωρώ ότι στο τέλος, θα είμαστε όλοι μαζί, στο γήπεδο μας, στο κέντρο της πόλης μας και θα πανηγυρίζουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και να φτάσουμε στον στόχο μας”.

Στη συνέχεια ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου, ενώ στην βασιλόπιτα που έκοψε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ το φλουρί έπεσε στην ομάδα. Ακολούθησε γεύμα και χαλαρές στιγμές για παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και προσωπικό στον υπέροχο χώρο της Panserraikos FC Academy. Στο τέλος της βραδιάς άπαντες είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν και Χρόνια Πολλά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Πασχάλη Στάϊκο, ο οποίος είχε τα γενέθλια του.