Νέα

Ετοιμάζεται το βοηθητικό γήπεδο του Πανσερραϊκού στην Ομόνοια! (pics)

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, συνεχίζουν να «τρέχουν» με αμείωτους ρυθμούς, το νέο project που έχουν αποφασίσει να υλοποιήσουν, με γνώμονα μόνο το καλό του Πανσερραϊκού, δημιουργώντας από την αρχή τις κατάλληλες υποδομές… που τα προηγούμενα χρόνια απλά δεν υπήρχαν.

Μετά την στελέχωση του ρόστερ, με ότι καλύτερο μπορούσε να αποκτηθεί, δεδομένων των συνθηκών, την τελευταία στιγμή (τα θετικά αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη τις πρώτες αγωνιστικές) , σειρά παίρνει το προσωρινό προπονητήριο του Πανσερραϊκού. Η έκταση που παραχώρησε ο αθλητικός οργανισμός του δήμου Σερρών στο πάρκο της ομόνοιας για τους «κόκκινους», εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει ένα μικρό εργοτάξιο που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία.

 

Σήμερα, υπό την επίβλεψη του Τάσου Καζία και του Νίκου Κατσαβάκη, έγινε η σπορά από το αρμόδιο επιτελείο εργασιών και στα δυο γήπεδα, αφού η έκταση χωρίστηκε για να εξυπηρετήσει μεγαλύτερες ανάγκες της ομάδας. Σε λίγες ήμερες θα γίνει η προβλεπόμενη αμμόστρωση και σε περίπου ένα μήνα, τα γήπεδα θα είναι κατάλληλα προς χρήση από τα «λιοντάρια».

 

 

Η λύση της Ομόνοιας, για τις ανάγκες των προπονήσεων, του Πανσερραϊκού είναι σημαντική στην παρούσα φάση, αφού η πρώτη ομάδα της πόλης, καθημερινά φιλοξενείται σε γήπεδα της Σερραϊκής περιφέρειας, με ότι καταλαβαίνει ο καθένας… τι μπορεί να σημαίνει η δεδομένη κατάσταση. Το κατάντημα αυτό, φέρει το βάρος άλλων διοικήσεων καθώς και η κόντρα αρκετών μεγαλόσχημων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έκαναν μικροπολιτική σε βάρος του Πανσερραϊκού, μη αντιλαμβανόμενοι το όφελος των Σερρών, από την παρουσία της ομάδας σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.