Press Room, Νέα

Επιστροφή στην «κανονικότητα»… ο Πανσερραϊκός κέρδισε πειστικά 3-0 τον Άρη!

Η νίκη με καλή εμφάνιση που έψαχνε ο Πανσερραϊκός, ήρθε κόντρα στον Άρη Αβάτου, με το ευρύ σκορ 3-0. Η ομάδα μας, εμφανίστηκε αλλαγμένη προς το καλύτερο, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε αγωνιστικότητα και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις 2 εντός έδρας ισοπαλίες που την αποσυντόνισαν, ψυχικά και βαθμολογικά. Ο προπονητής μας, Νίκος Νεντίδης, ανακάτεψε την 11αδα, ρίχνοντας στην μάχη παίκτες που δεν έχουμε ξαναδεί να αγωνίζονται μαζί και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Τα «λιοντάρια» μας, μπήκαν απο την αρχή με δύναμη στο χορτάρι και ήδη μέχρι το 3ο’ το σκορ θα έπρεπε να είναι 2-0. Ο Obosu είχε δοκάρι με κεφαλιά, στο 15΄ και ο Diallo, αφού πέρασε τους πάντες δυο λεπτά αργότερα, «κατάφερε»… να αστοχήσει απέναντι στο Νομικό. Στο 33′ ο Fabricio Conci, σκόραρε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα με την φανέλα της ομάδας μας, όταν πλάσαρε ιδανικά τον επερχόμενο Νομικό, σε ασίστ του Παπαβασιλείου. Ο αντίπαλος Άρης, δεν απείλησε παρά μόνο με ένα αναιμικό σουτ απο μακριά σε ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Στο β΄μέρος οι παίκτες μας, μπήκαν πολύ δυνατά, μεσο-επιθετικά και ο συνδυασμός Παπαβασιλείου, Diallo, κατέληξε στον Obosu, που με ωραίο πλάσε μέσα απο την περιοχή, εκτέλεσε το Νομικό για το 2-0. Στο 70′, ο Δημήτρης Γκούρτσας που πέρασε νωρίτερα ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε την ασιστ -πάρε βάλε- του Fabri και το 3-0 σε κενή εστία ήταν γεγονός. Η όρεξη δεν έλειψε απο την ομάδα μας, μέχρι το φινάλε, που προσπάθησε να σημειώσει κι άλλα τέρματα, χωρίς όμως επιτυχία. Τελικό αποτέλεσμα 3-0.

Ο Πανσερραϊκός, με εμφανίσεις σαν την σημερινή, θα πορευτεί άνετα στο πρωτάθλημα. Χωρίς υπερβολή, τόσο ο Πανδραμαϊκός, όσο και το Παραλιμνίο, δεν έπαιξαν καλύτερα απο το Αβάτο, απλώς εκμεταλεύτηκαν τα λάθη της ομάδας μας. Με στοιχειώδη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, ο Πανσερραϊκός θα τερματίσει άνετα στην πρώτη θέση, αλλά αυτό απαιτεί, δουλειά απο όλους κάθε εβδομάδα και σε κάθε αγωνιστική. Μετά και το σημερινό ανακάτεμα, είδαμε οτι η ομάδα μας, έχει σχεδόν δυο ισάξιες 11αδες που με ορθολογική διαχείριση μπορεί και να κερδίζει και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να είναι άπαντες στο ρόστερ ευχαριστημένοι…

Γήπεδο Δημοτικό Σερρών | Διαιτητές

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης(ΕΠΣ Θράκης) | Βοηθοί: Μάριος Γκιόση, Θανάσης Καραγιάννης (ΕΠΣ Θράκης)

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ν. Νεντίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Καλί (46’ Κασμερίδης), Τριανταφύλλου, Ντιαλό (60’ Πέτρου), Ψάλτης, Παπαβασιλείου (75’ Πινιώτης), Καρντόσο, Ομπόσου (60’ Γκούρτσας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Α. Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς (88’ Γιουσούφογλου), Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Χακάν, Ζοσιμίδης (46’ Καλαϊτζίδης), Τσάπαρης, Γκέκας, Κρασώνης, Μπουλούτ (46’ Μουστάκης).