Press Room, Νέα

Εμβολιασμένοι οι παίκτες του Πανσερραϊκού προετοιμάζονται στο Ελατοχώρι!

Ο Πανσερραϊκός μας, από το απόγευμα της Τετάρτης, έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κι επίσημα, ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται στο Ελατοχώρι Πιερίας και καθημερινά με διπλές προπονήσεις, άπαντες δουλεύουν με καλή διάθεση και βελτιωμένες συνθήκες θερμοκρασίας.

Ο Ζεράρ Σαραγόσα με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχουν ετοιμάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα ασκήσεων για τους ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται σχεδόν όλοι στο βουνό (απουσιάζουν μόνο οι Ζιαμπάρης, Κιουσεκτσίδης και ο Γερόλυμος).

Αρκετά μέλη(προπονητές-ποδοσφαιριστές) του Πανσερραϊκού μας, είχαν ήδη εμβολιαστεί οικειοθελώς το προηγούμενο διάστημα, ενώ μια 11αδά απο τους παίκτες εμβολιάστηκαν ομαδικά μονοδοσικά, πριν την προετοιμασία, χωρίς ο συγκεκριμένος εμβολιασμός να ήταν υποχρεωτικός σε κανέναν.

Η αποστολή της ομάδας μας, πριν αναχωρήσει για το προπονητικό κέντρο στο Ελατοχώρι, πραγματοποίησε ενδελεχής ιατρικές εξετάσεις και για covid-19, όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με όλα τα τεστ να είναι αρνητικά.