Press Room, Νέα

Εγγονίδης: Νικήσαμε μεν αλλά… δεν αδράξαμε την ευκαιρία!

Ο Πανσερραϊκός με αρκετές αλλαγές στην αρχική του σύνθεση, επικράτησε πιο εύκολα απο το τελικό αποτέλεσμα,  του Λευκώνα εκτός έδρας με σκορ 4-3, για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΣ-Bistrot.

Η εικόνα του Πανσερραϊκού στο ματς, ήταν ικανοποιητική, με τον Ιβαντζίκη να ανοίγει νωρίς το σκορ και τον Πέτρου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να σημειώνει το 2-0. Απο εκεί και πέρα όμως ένα τραγικό δεκάλεπτο απο πλευράς «κόκκινων», έδωσε δικαιώματα στους παίκτες του Λευκώνα που κατάφεραν όχι μονο να ισοφαρίσουν αλλα να πάρουν και προβάδισμα στο σκορ με 3-2(Ακριτίδης, Καραμβαλάσης, Κυριαζής). Κάπου εκεί ο Ηλίας Εγγονίδης αναγκάστηκε να ρίξει και βασικούς ποδοσφαιριστές στο ματς, προκειμένου να αποφευχθεί μια κακή ήττα απο όλες τις απόψεις…

Κεχαγιάς και Παπαβασιλείου έδωσαν τις λύσεις, σκόραραν και ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη…δίνωντας όμως ξανά λαβή για σχόλια με τις ασταθείς εμφανίσεις του. Στο φινάλε του ματς ο Ηλίας Εγγονίδης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του, ειδικά σε αυτούς που τους έδωσε την ευκαιρία για να παίξουν και δεν την εκμεταλεύτηκαν.