Διαπιστεύσεις

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα: Πανσερραϊκός-Τρίγλια (15/5)

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενημερώνει τα ΜΜΕ, ότι έως την Πέμπτη (13/5/2021) και ώρα 11:00, μπορούν να υποβάλουν αιτήματα διαπίστευσης, για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Τρίγλια, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 15/5, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Σύμφωνα, με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο, ημερήσιες δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, να υποβάλλουν το αίτημα τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: panserraikosfcpress@gmail.com, με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: ”Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα  Πανσερραϊκός – Τρίγλια.”

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, δε θα γίνει δεκτό, ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων, από κάθε μέσο θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα, για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση.  Δεν θα δοθούν ετήσιες διαπιστεύσεις και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διαπίστευση σε τεχνικό ραδιοφώνου, θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα, με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή ροή μετάδοσης, ενώ δεν εγκρίνεται η διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην των μελών, της τηλεοπτικής παραγωγής, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα 3 (κεντρική), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, θα πρέπει να θερμομετρηθούν, να κάνουν χρήση σε όλους τους χώρους, της προστατευτικής μάσκας, να επιβεβαιώσουν/συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, σε ειδική φόρμα και να συμπληρώσουν το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Football League». Για την αποφυγή του συνωστισμού και την οικονομία του χρόνου, συστήνουμε να φέρετε μαζί σας, συμπληρωμένο, το απαραίτητο δελτίο.

Το εν λόγω έγγραφο, μπορείτε να το τυπώσετε ΕΔΩ

Οι δημοσιογράφοι θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ ο χώρος των κλειστών δημοσιογραφικών θεωρείων, προβλέπεται κατά σειρά προτεραιότητας, μόνο για τα άτομα του τηλεοπτικού σταθμού, που καλύπτει την μετάδοση, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν μηχανήματα μετάδοσης,  για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν, κινητό τηλέφωνο για την μετάδοση και σε κανέναν άλλο.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (η πρόσβαση τους περιορίζεται, μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά, απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Η Αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν.

Οι εκπρόσωποι όμως των ΜΜΕ, που επιθυμούν να λάβουν δηλώσεις απο τον προπονητή και τους παίκτες, που θα επιλεγούν απο το Γραφείο Τύπου του Πανσερραϊκού, μπορούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο email: panserraikosfcpress@gmail.com και να εξυπηρετηθούν, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Τέλος, ενημερώνουμε τα ΜΜΕ, ότι οι συνθέσεις των δύο ομάδων, πριν από το αγώνα, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.