Press Room, Νέα

Δηλώσεις | Τ.Καζίας: «Ο Πανσερραϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάξει πίσω»

Δήλωση:

Η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε παίξει με πολλούς αντιπάλους, δυνατούς και αδύναμους και έχουμε πλήρη εικόνα πλέον της κατηγορίας που βρισκόμαστε. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να μένει πίσω, όταν υπάρχει κακό αποτέλεσμα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι απώλειες βαθμών με την Πέρνη και το Παραλίμνιο ήταν απόρροια του κακού μας εαυτού και της διαιτησίας. Χρειάζεται συσπείρωση και βήμα-βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και αν σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας στο γήπεδο, τότε θα πρωταγωνιστήσουμε, το πιστεύω.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, μέρα με την μέρα παλεύουμε για να δημιουργήσουμε τον Πανσερραϊκό της νέας εποχής. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους εντός 3μηνου και παρά τα προβλήματα και την γραφειοκρατία εμείς κινούμαστε προοδευτικά. Τα προπονητικά γήπεδα στην Ομόνοια είναι έτοιμα και η ομάδα μπαίνει στον δικό της χώρο επιτέλους, το λεωφορείο είναι ήδη παρκαρισμένο… έξω από το δημοτικό γήπεδο και οι νομικές διευθετήσεις μπαίνουν στο κάδρο, ώστε η ομάδα να απαλλαγεί από κάθε βραχνά. Σύντομα, θα κάνουμε δημόσια στα ΜΜΕ έναν πρώτο απολογισμό, κοινοποιώντας σε όλους τι έχει γίνει, έως τώρα.

Τα μηνύματα που παίρνουμε από ανθρώπους του χώρου, σε όλη την Ελλάδα είναι θετικά και υποστηρικτικά. Το μόνο που απομένει είναι η αποδοχή εντός συνόρων… συναισθηματικά και εμπορικά,  αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Δυστυχώς ο Σερραίος, έχει «διωχθεί»  από το γήπεδο και τον Πανσερραϊκό. Θέλουμε να συνδέσουμε τις ποδοσφαιρικές Κυριακές του Σερραίου φιλάθλου, με το «κόκκινο λιοντάρι», ξανά!