Press Room, Νέα

Δηλώσεις | Εγγονίδης: Κλείσαμε στόματα!

«Κλείσαμε… στόματα»

Στη διάψευση όλων όσον είχαν ακουστεί όλη την εβδομάδα στάθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Ηλίας Εγγονίδης ο οποίος εμφανώς ανακουφισμένος και χαρούμενος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του είπε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δικαιολογημένα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και για μένα σίγουρα θα ανέβει κατηγορία. Ξέραμε ότι θα έχει την υπεροχή γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Στο α’ ημίχρονο αυτό φάνηκε καθώς η Καβάλα είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία. Στο β’ μέρος ήμασταν πιο ποιοτικοί, κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε το δοκάρι και στη συνέχεια το γκολ. Τα παιδιά ήθελαν να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτή την ομάδα από τη μία και από την άλλη θέλαμε να κλείσουμε κάποια στόματα καθώς την περασμένη βδομάδα έγινε μια εκδήλωση όπου τιμήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αμέσως κάποιοι βγήκαν να πουν ως συνήθως ότι το ματς θα πάει εκεί που θα πάει. Αυτά δυστυχώς δεν αλλάζουν στην Ελλάδα, πρέπει όμως να κλείσουμε και αυτά τα στόματα. Αποδείξαμε ότι παίζουμε για την ιστορία του Πανσερραϊκού και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος. Στόχο έχουμε, θέλουμε να πιάσουμε την τρίτη θέση για διάφορους λόγους, έχουμε στόχο το κύπελλο αλλά θέλουμε να δώσουμε και κίνητρο στον κόσμο να έρθει και να μας αγκαλιάσει».

«Δίκαια ο Πανσερραϊκός»

Μετρημένος στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Πανσερραϊκού κάνοντας αναφορά για «δίκαιη νίκη». Αναλυτικά:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζαμε μια ομάδα η οποία μπορεί να μην είχε τον στόχο που έχουμε εμείς, όμως δεν παύει να είναι μια δύσκολη ομάδα. Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας, μελετήσαμε τον αντίπαλο και ήρθαμε για να κερδίσουμε. Στο α΄ μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας και ελέγχαμε το ματς και μέσα από αυτή την κατοχή δεν μπορέσαμε να αναπτυχθούμε κυρίως λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν θα τις έλεγα κλασικές που θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στο β’ μέρος, κάναμε αλλαγές αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο Πανσερραϊκός με την αλλαγή του Παπαβασιλείου τον βοήθησε πάρα πολύ, πήρε μέτρα στο γήπεδο και άνοιξε το ματς και από το 70’ και μετά ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι και ένα γκολ πετυχαίνοντας μια νίκη η οποία βάση γενικής εικόνας είναι δίκαιη. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες, ο διαιτητής ήταν ανεχτικός σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία ευνόησαν τον Πανσερραϊκό αλλά σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Είναι μια ήττα που πρέπει να ξεχάσουμε καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα που πρέπει να βγάλουμε για να είμαστε κοντά στον στόχο μας. Έχουμε τώρα το ντέρμπι με τον Νέστο που θα πάμε για τη νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε στη συνέχεια οποιοδήποτε στραβοπάτημά του. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για το πάθος που έβγαλε και για την πολύ καλή εικόνα και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».