Press Room, Νέα

Γιάννης Μυστακίδης reload it στον Πανσερραϊκό!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μυστακίδη. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, με πλούσιο βιογραφικό και εμπεiρία, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Super League2.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Γιάννης Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 στην Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ακαδημίες της Πιερίας. Το 2010 φεύγει στο εξωτερικό και εντάσσεται στις ακαδημίες της Χόφενχάϊμ στη Γερμανία, ενώ ακολουθούν η Μάνχαϊμ και η Φράϊμπουργκ.

Ένας τραυματισμός τον φέρνει πίσω και το 2014 υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον παραχωρεί δανεικό στον Πιερικό, με τον οποίον έχει 24 συμμετοχές και 3 γκολ στην Football League, επίδοση που του δίνει την ευκαιρία στον δικέφαλο. Τη σεζόν 2015-16 κάνει 31 συμμετοχές και 5 γκολ με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει στην Τούμπα έως το Δεκέμβριο του 2017, έχοντας 33 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ακολούθως παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίζεται αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννινα και από τον Ιανουάριο στην Πολωνική Γκόρνικ έχοντας 20 συμμετοχές. Επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου, με τον οποίον αγωνίζεται σε 10 αγώνες στη Σούπερ Λίγκ μέχρι τον Δεκέμβριο και φεύγει και πάλι στο εξωτερικό για λογαριασμό της Ντε Γκράαφσαπ στην Ολλανδία, εκεί όπου έμεινε ένα χρόνο και έκανε 15 συμμετοχές. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ξάνθη, ενώ φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Βέροια.