Press Room, Νέα

Ανακοίνωση:Τσόπελας, Κρητικός και Γράβας ντύνονται τα «κόκκινα»!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιάννη Τσόπελα, Νίκου Κρητικού και Στράτου Γράβα. Καλή επιτυχία στους νέους παίκτες μας, με την ευχή της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μίνι Βιογραφικά:

# Ο Γιάννης Τσόπελας είναι γεννημένος στις 4/11/1991 στην Καλαμάτα και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα. Ανέπτυξε το ταλέντο του στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Καλαμάτα. Έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 50 αγώνες στην Β΄ Εθνική, με τις ομάδες, της Ζακύνθου, της Λαμίας, της Αναγέννησης Καρδίτσας και τελευταία του Πανθηραϊκού.

# Ο Νίκος Κρητικός είναι γεννημένος 1/11/1994 στην Κέρκυρα και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αμυντικού μέσου. Εξελίχθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και γρήγορα αναδείχτηκε ως παίκτης Α’ Εθνικής, με τις ομάδες της Κέρκυρας και του Πανιωνίου, αγωνιζόμενος για 39 αγώνες. Το πέρασμα του τα τελευταία χρόνια από την Β΄ Εθνική μετρά περισσότερους από 80 αγώνες και πορείες πρωταθλητισμού, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ομάδα της γενέτειρας του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Ιωνικού.

# Ο Στράτος Γράβας είναι γεννημένος στις 16/2/2001 στην Σιάτιστα και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου. Αποτελεί ποδοσφαιρικό «προϊόν» του ΑΟ Ξάνθης, όπου με την αναπτυξιακή ομάδα της Κ-19, έχει αγωνιστεί σε δυο πρωταθλήματα. Έχει καταγράψει επίσης συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας στο κλιμάκιο Κ-17.