Νέα

Αγάπησε μαζί μας τον Πανσερραϊκό! Γίνε ”Κόκκινος Εθελοντής”!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ PANSERRAIKOS FC 2019-2020

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Πανσερραϊκού, αποτελεί καινοτομία και προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος, να φέρει τους φίλους του Πανσερραϊκού, πιο κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους!

Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο του συλλόγου, να ζήσει στο ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων της ομάδας, να προσφέρει εμπράκτως στην ομάδα που αγαπά, να γνωρίσει από κοντά τα νέα ινδάλματα του και να αποτελέσει ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πανσερραϊκού.

Οι εθελοντές του Πανσερραϊκού, θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τη γνώση τους, τις ικανότητες τους, την διάθεση τους και όλες τους τις δυνατότητες στην ομάδα που αγαπούν και υποστηρίζουν.

Θα μπορούν να προσφέρουν σε τομείς όπως οι υπηρεσίες θεατών, η εξυπηρέτηση των χορηγών, τα media, ο τομέας των εισιτηρίων και της ψυχαγωγίας των θεατών, στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και σε πολλούς άλλους τομείς των δραστηριοτήτων του club.

«Κόκκινοι» Εθελοντές:

  • Δράσεις εκτός γηπέδου μέσω του Π.Κ.Ε.
  • Ασφάλεια / Περιφρούρηση
  • Τομέας Εισιτηρίων
  • Υπηρεσίες Φωτογράφησης
  • Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης
  • Media / Γραφείο Τύπου
  • Τομέας Ψυχαγωγίας Θεατών

Οι ώρες προσφοράς δεν θα ξεπερνούν τις 2-3 ανά αγώνα καθώς και τις 6-8 ανά εβδομάδα και θα καλύπτουν τόσο πάγιες όσο και έκτακτες ανάγκες του τμήματος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Event εκτός γηπέδου μέσω του Π.Κ.Ε. (Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης)

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, ο Πανσερραϊκός οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις εκτός γηπέδου, όπως ημερίδες, επισκέψεις κτλ, όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ασφάλεια / Περιφρούρηση

Σε κάθε αγώνα στο γήπεδο υπάρχουν ορισμένοι χώροι που είτε πρέπει να προστατευτούν, είτε δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα μη διαπιστευμένα. Οι εθελοντές που θα απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν τον ρόλο της φύλαξης συγκεκριμένων χώρων και ελέγχου πρόσβασης.

Τομέας Εισιτηρίων

Πριν από κάθε αγώνα εντός έδρας απαιτείται ένας καταμερισμός προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και εισιτηρίων για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων του Πανσερραϊκού. Όσοι εθελοντές απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν ενεργό ρόλο στην προετοιμασία και άρτια διανομή των παραπάνω από το γήπεδο.

Υπηρεσίες Φωτογράφησης

Σε δυο διαφορετικούς χώρους θα δραστηριοποιηθούν οι εθελοντές σε αυτό τον τομέα: (α) στην φωτογράφηση των διάφορων events που γίνονται στο γήπεδο ή στις δράσεις της ομάδας, όπως επίσης πριν και μετά τους αγώνες.

Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης

Ένα πολύ οργανωμένο και δομημένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης θα ξεκινήσει φέτος για πρώτη φορά στον Πανσερραϊκό, σε συνεργασία με εταιρίες χορηγούς. Σε όλες τις ενέργειες και εκδηλώσεις (εντός και εκτός γηπέδου) που θα γίνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς, οι εθελοντές θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Media / Γραφείο Τύπου

Σε κάθε αγώνα το Γραφείο Τύπου του Πανσερραϊκού καλείται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες που μπορεί σε όλους τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Οι εθελοντές θα εξυπηρετούν τις ανάγκες αυτών των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και θα φροντίζουν για την εύκολη πρόσβαση τους σε συγκεκριμένους χώρους (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου, δημοσιογραφικά θεωρεία, αίθουσα τύπου). Επίσης θα συμμετέχουν και συγκεκριμένες δράσεις της ομάδας εκτός αγώνων καθώς και στις προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος, με συνεχή πληροφόρηση του κοινού, στην ιστοσελίδα και τα social media.

Τομέας Ψυχαγωγίας Θεατών

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα λαμβάνουν χώρα διάφοροι διαγωνισμοί και εκδηλώσεις, είτε χορηγών, είτε του Πανσερραϊκού, με στόχο την ψυχαγωγία του κοινού. Σε συνεργασία με το τμήμα marketing, οι εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν σε αυτόν το τομέα, θα κληθούν να υποστηρίξουν όλες αυτές τις ενέργειες και να βρεθούν στο επίκεντρο της γιορτινής ατμόσφαιρας που θα δημιουργείται.

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ομάδας και θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων και μια σειρά από προνόμια.

  • Μπλούζα Εθελοντή.
  • Ειδική Διαπίστευση Εθελοντή.
  • Έκπτωση 20% σε αγορές των Προϊόντων του Πανσερραϊκού από το E-Shop.
  • Αναψυκτικό ή νερό και σάντουιτς σε κάθε αγώνα/δραστηριότητα.
  • Δικαίωμα αγοράς 2 εισιτηρίων για τους αγώνες του Πανσερραϊκού εντός έδρας στην μισή τιμή.
  • Παρακολούθηση όλων των αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου.
  • Το μεγαλύτερο προνόμιο φυσικά αποτελεί το ίδιο το γεγονός της προσφοράς στην ομάδα της καρδιάς, στην ομάδα που αγαπάμε και υποστηρίζουμε!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ»

Αγαπάς τον Πανσερραϊκό και θέλεις να βοηθήσεις ενεργά, ώστε να κάνουμε την ομάδα μας δυνατή και πάλι; Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος,  του Πανσερραϊκού! Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα ενδιαφέροντος, στο panserraikosfcpress@gmail.com, ή FB inbox στην επίσημη σελίδα μας @PanserraikosFC με τίτλο «Αίτηση για το Π.Ε. 2019-20».

ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Όλοι οι εθελοντές του Προγράμματος Εθελοντισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, θα πρέπει να συμπεριφέρονται με απόλυτο επαγγελματισμό και ηθικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησης τους. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προωθεί αξίες όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά και η αξιοπρέπεια. Για την επιτυχία του Προγράμματος, είναι πολύ σημαντικό όλοι οι εθελοντές να συμφωνούν και να τηρούν πιστά τον παρακάτω Κώδικα Καλής Συμπεριφοράς.

  • Οι εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να αποδεικνύεται από ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κτλ.
  • Οι εθελοντές οφείλουν να ακολουθούν τις όποιες οδηγίες σχετικά με την φύση της εργασίας τους και να συμπεριφέρονται έντιμα.
  • Οι εθελοντές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφάλειας και να ενεργούν με προσοχή σε κάθε τους εργασία όσον αφορά την προσωπική τους ασφάλεια.
  • Οι εθελοντές πρέπει να προσέρχονται εγκαίρως στην όποια εκδήλωση συμμετέχουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους έχουν δοθεί και να εκτελεί τα όποια καθήκοντα του έχουν ανατεθεί.
  • Οι εθελοντές πρέπει να είναι ενδεδυμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του εθελοντή και σε περίπτωση μη τήρησης αυτού του κανονισμού ο εθελοντής αποδεσμεύεται από τα καθήκοντα του.
  • Οι εθελοντές απαγορεύεται να ζητούν αυτόγραφα ή να βγάζουν φωτογραφίες με παίκτες του Πανσερραϊκού, άλλων ομάδων ή άλλες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, κατά την χρονική διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
  • Σε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες του Πανσερραϊκού, που θα υπάρχει συμμετοχή εθελοντών, θα πρέπει να τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.
  • Οι όποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται από την ομάδα του Πανσερραϊκού, μπορεί να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή κριθεί αναγκαίο.

Με την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, δεν σημαίνει ότι αυτόματα εξασφαλίζεται και η θέση.