Νέα

Έχασε ευκαιρίες αλλά όχι τη νίκη ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Καμήλα!

Ο Πανσερραϊκός μας, συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας και της Δόξας Καμήλας με σκορ 2-1! Οι παίκτες μας έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν μια μεγάλη νίκη και παραλίγο να το πληρώσουν με ισοπαλία! Ο αρχηγός Γκούρτσας έδωσε την λύση με γκολ στο φινάλε και πλέον η ομάδα πηγαίνει στην Θάσο το άλλο Σάββατο για να ολοκληρώσει τους εκτός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου!

Τα «Λιοντάρια» ξεκίνησαν με όρεξη τον αγώνα, ανεβάζοντας απο νωρίς το τέμπο με ωραίες εναλλαγές μπάλας, τρεξίματα και κάποιες καλές φάσεις στην περιοχή του Σαββίδη! Ενδεικτικό του καλού ξεκινήματος, το γκολ του Σιρίλ Καλί με κεφαλιά στο 8ο λεπτό, που έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού μας, συνέχισαν να πιέζουν ψηλά δημιουργώντας επικίνδυνες αντεπιθέσεις στην ομάδα της Δόξας. Παπαβασιλείου και Γκούρτσας έχασαν χλιαρές ευκαιρίες με σουτ και κεφαλιά για το 2-0, ενώ ο Conci νικήθηκε σε μοναδικό τετ-α-τετ με τον Σαββίδη στο πρώτο ημίωρο του ματς.

1-0 ήταν το σκορ ημίχρονου.

Στο β´ ημίχρονο ο Πανσερραϊκός πίεσε για να πετύχει το 2-0 που θα τελείωνε το ματς αλλα δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Σουτ που επιχειρήθηκαν απο τον Παπαβασιλείου και τον Γκούρτσα μεταξύ 55’-65’ δεν βρήκαν στόχο ή έδιωξε εύκολα η άμυνα της Καμήλας. Στο 68’ ο Γεωργιάδης, έπιασε έξυπνη κεφαλιά μόνος απέναντι στον Σαββίδη αλλα ο τελευταίος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Πτηνόπουλος κοντρόλαρε άψογα την μπάλα μέσα στην περιοχή απο πλάγια θέση και σούταρε απευθείας με δύναμη αλλα η έμπνευση του, πέρασε δίπλα απο το δοκάρι του τερματοφύλακα. Στο 71’ η Δόξα βρήκε την ευκαιρία με κεφαλιά του Κωνσταντίνου να κερδίσει την άμυνα της ομάδας μας, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Απο εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές μας πείσμωσαν και ρίσκαραν επιθετικά, ανεβαίνοντας οι ακραίοι μπακ, δημιούργησαν έξτρα κινδύνους με σέντρες, κερδήθηκαν κόρνερ και στο 88’ ο Ζέρης μπήκε με πάθος σε μια μονομαχία έξω απο την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, έπαιξε ωραία με τον Παπαβασιλείου και ο Βολιώτης μπακ σιγούρεψε το νικηφόρο τέρμα με ασιστ στον Γκούρτσα, που δεν δυσκολεύτηκε απο κοντά να πετύχει ακόμα ενα γκολ για φέτος.

Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Σοϊλεμέζογλου κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τους Ψάλτη και Τριανταφυλλού, ο Πτηνόπουλος αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας με παρτενέρ τον Γιώργο Παπαβασιλείου.

Συνθέσεις:

Δόξα Κ.Καμήλας: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Καστριτσέας(51’ Παπαδόπουλος), Μπονέρης, Μπίλης, Γεράκης(73’ Τσουλχαι),Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου(63’ Όμο), Παπαβασιλείου(92’ Μπάρδας), Conci(59’ Γεωργιάδης), Πτηνόπουλος, Γκούρτσας.