Νέα

Στην Δράμα για την πρωτιά και το αήττητο ο Πανσερραϊκός μας!

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού μας, για τον αγώνα της Κυριακής (15:οο), κόντρα στον τοπικό Πανδραμαϊκό στο δημοτικό γήπεδο Δράμας. Η ομάδα μοιάζει πανέτοιμοι, προκειμένου να σημειώσει την 11η νίκη στο πρωτάθλημα, που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση και ενδεχομένως θα την απομακρύνει κι άλλο απο τους διώκτες της.

Οι Άγγελος Διγκόζης και Γιάννης Γκιόκας, είδαν τα «λιοντάρια», να βγάζουν τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας χωρίς προβλήματα, με τους παίκτες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας να επανέρχονται σιγά-σιγά. Η πιο σίγουρη επιστροφή, είναι αυτή του Αλέξανδρου Ζέρη, που εξέτισε την τιμωρία του, λόγω καρτών, στον αγώνα με τον Ηρακλή Ζυγού και έθεσε ξανά εαυτόν, στις υπηρεσίες της ομάδας. Οι Πτηνόπουλος, Γεωργιάδης και Σοϊλεμέζογλου αναμένεται σταδιακά να ενσωματωθούν στις επόμενες αποστολές της ομάδας μας, καθώς και ο Μαικλ Ολαϊτάν απο τις 20 Γενάρη κι έπειτα.

Ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει το πρωινό της Κυριακής στην γειτονική πόλη, αήττητος μετά απο 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για τον 1ο όμιλο, έχοντας 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, ευελπιστώντας να διευρύνει το σερί του. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας, παραμένει αήττητη, ούσα μία εκ των τεσσάρων ομάδων, στις τέσσερις κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας μας. Οι υπόλοιπες, είναι ο Ολυμπιακός στην Superleague, ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Superleague 2 και η Επισκοπή από τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Εάν συνυπολογίσουμε και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας και της ΕΠΣ Σερρών, τότε ο Πανσερραϊκός μετρά μετά βίας 1 ήττα φέτος, στον αδιάφορο θεσμό του τοπικού κυπέλλου.

Σημαντική είναι και η παράμετρος της καλύτερης επίθεσης στην κατηγορία, με τα «λιοντάρια» να είναι ιδιαιτέρως παραγωγικά, σκοράροντας 37 τέρματα μέχρι στιγμής. Τα 2.6 γκολ Μ.Ο. ανα αγώνα δείχνουν ένα εντυπωσιακό νούμερο που ξεπερνά ακόμα και επαγγελματικές ομάδες. Βέβαια εδώ η κατηγοριοποίηση δεν υφίσταται, διότι υπάρχει διαφορετικός συντελεστής δυσκολίας ανάμεσα στα πρωταθλήματα και ειδικά στο καθεστώς που διέπει τις κατηγορίες, επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές.