ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ

Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός 1946

Οι ισχυροί άντρες του Πανσερραϊκού μας, απο την σεζόν 2020-2021, είναι ο Τάσος Καζίας και ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου. Δυο εξέχουσες προσωπικότητες της Σερραϊκής κοινωνίας, που σηματοδοτούν την επιστροφή των «Λιονταριών» στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όραμα τους, μαζί με τους ισχυρούς παράγοντες του τόπου μας, που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, είναι να επαναφέρουν τον Πανσερραϊκό, στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με ρόλο πρωταγωνιστή!

ΤΑΣΟΣ ΚΑΖΙΑΣ

Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, είναι αριστούχος απόφοιτος φυσικής αγωγής, του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κινησιολογία αθλητών και το ερευνητικό του έργο, περιλαμβάνει περισσότερα από επτά συγγραφικά πονήματα. Ταυτόχρονα με την ακαδημαϊκή έρευνα, συνεργάστηκε με τις σημαντικότερες ομάδες του νομού Σερρών (Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου, μεικτές ομάδες ΕΠΣ Σερρών), έχοντας διάφορους ρόλους (προπονητής, γυμναστής, σκάουτερ & εκλέκτορας). Παράλληλα με την ακαδημαϊκή του πορεία και την προπονητική, αναπτύσσει για παραπάνω απο μια δεκαετία και επιχειρηματικές δραστηριότητες, ως ιδιοκτήτης υδροηλεκτρικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Στην ιδιοκτησία του ανήκει, η εταιρεία ”Q Energia” με πολλαπλές ενεργειακές και εμπορικές δραστηριότητες. Απο το 2018 συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα του Πανσερραϊκού ως αντιπρόεδρος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αντιπρόεδρος
Το μέλος του Πανσερραϊκού, είναι νομικός στο επάγγελμα, υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος ποινικού – εγκληματολογικού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης,  είναι νομικός σύμβουλος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικού, Βιοτεχνικού, Εμπορικού Σωματείου Σερρών ( Ο.Ε.Β.Ε.Σ ). Ενώ από το 2016 έχει εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών και είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος. Επίσης έχει διατελέσει βουλευτής στην ΙΣΤ΄ Βουλή των Ελλήνων, με την κοινοβουλευτική ομάδα «Ποτάμι».