Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, στο κέντρο της πόλης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία του Πανσερραϊκού, με τους Χέφτε Μπετανκόρ, Αλέξανδρο Μασκανάκη και Αλέξανδρο Τσομπανίδη να είναι στο επίκεντρο της εκδήλωσης αγάπης των παιδιών και τον Ισπανό φυσικά να αποθεώνεται.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στις σχολικές μονάδες βρέθηκε κοντά στους μαθητές, έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα κατά της βίας ζητώντας από τα παιδιά να είναι πάνω από όλα φίλαθλοι και να αγαπάνε και λίγο παραπάνω τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.
Μάλιστα καλέσαμε τους μαθητές και στον αγώνα με την Λαμία, εκεί όπου η είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι δωρεάν με απόκτηση εισιτηρίου εισόδου από τα εκδοτήρια.
Οι ποδοσφαιριστές μας απάντησαν στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των μαθητών και λύσαμε και το μεγάλο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο με την απάντηση… Μπετανκόρ!
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα στους μαθητές, ενώ παρέδωσαν και αναμνηστικά δώρα στη διεύθυνση του σχολείου.